Започна “жътвата” на марихуана в областта

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 27, 2017 14:43

Започна “жътвата” на марихуана в областта

На 20-ти униформени полицаи са извършили проверка на кафене, намиращо се в ж.к. “Дружба“ в Харманли. Те установили, че 53-годишната собственичка на заведението държи в ръката си 5 грама канабис, заради което е започнато бързо производство.
По подобен начин тополовградски полицаи заловиха двама мъже в момент на бране на канабис на поле край Тополовград, в посока Ямбол.
В полицейския бюлетин е записано, че през почивните дни по линия на съхранение на наркотиците е заведено и досъдебно производство в харманлийското управление. След получена информация е извършена проверка на нива, намираща се в землището на село Лешниково. При огледа са открити засети 33 канабисови растения с височина от 1 до 2,5 метра. Според полицаите за растенията са полагани грижи. Обособена е телена конструкция, за които са прикрепени растенията. Общото им тегло е 73 кг.
Друго досъдебно производство за съхранение на наркотик е образувано в харманлийското управление. То е срещу 27-годишен харманлиец, съхранявал канабис в къща в село Рогозиново. В стая на дома са открити 3 буркана с 560 грама суха листна маса, която при полеви наркотест е отреагирала на канабис.
Пак в същото село полицаи са проверили дома, обитаван от 30-годишен мъж, където са установили 2 момчета на 8 г. и 10 г., жена на 36 г. и шестима мъже. С помощта на преводач е станало ясно, че четирима от тях са с афганистански произход, а останалите са от Ливан. Задържаните нямат документи за самоличност.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 27, 2017 14:43
Напиши коментар

3 Коментара

  1. II октомври 28, 05:47

    Колкото повече се евроинтегрираме, толкова по-голямо разпространение има наркоманията.

    Отговори на този коментар
  2. Динко октомври 27, 16:07

    Най – големите мафиоти живеят там, най- големия трафик на тежки нароктици минава през тая област и тия шапкари набарали най, най- опасните клети хора с най- безопасния наркотик…

    БГ 2017!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама