Задръстване предизвика саморазправа на ГП „Капитан Петко войвода“ пред очите на полицаи

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 5, 2017 22:56

Задръстване предизвика саморазправа на ГП „Капитан Петко войвода“ пред очите на полицаи

Задръстване на българската митница изнервя водачите на влизащите от Гърция автомобили и се стигна до саморазправа. Днес около 20:00 часа опашката бе около километър и стигаше до еднопосочното движение след митническия пункт по посока на село Орменион. Докато съвестните шофьори на коли, тирове и автобуси бяха се наредили на платното, определено за влизане в КПП „Капитан Петко войвода“, други се шмугваха в насрещното платно и пререждаха върволицата. Стигна се до сериозни скандали между шофьори и до саморазправа. Всичко това стана пред погледа на гранични полицаи, които се бяха сгушили в джип в една градинка и не предприемаха сериозни мерки да се въведе ред на българската митница. Другите униформени, които бяха на пункта, също не правеха нищо, за да се нормализира обстановката.

Преминаването на гръцкия пункт на Орменион става за минути, без изнервяне. Целият този поток от коли, който предизвика сериозно задръстване на българската митница, е преминал преди това и през гръцката, без да предизвика километрична опашка.

Добре дошли в България!

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 5, 2017 22:56
Напиши коментар

5 Коментара

  1. Българин август 6, 21:51

    С овчия манталитет да прецакаме другия и да се прередим не са нужни полицаи, а овчари. Ревете с пълен глас, ама няма кой да чуе.

    Отговори на този коментар
  2. шофьор август 6, 10:25

    Хората ще усмиряват тарикатите а полицаите ще се крият в градинките … това ли предлагаш ? Явно си полицай и искаш да взимаш заплата като нищо не правиш

    Отговори на този коментар
    • Georgi август 7, 18:22

      Като нямат съвест и култура така ще бъде! Вие търсите все полицаите да са ви виновни! Ако се намесят с палките пак няма да ви хареса! Е какво искате ??????

      Отговори на този коментар
  3. Българин август 5, 23:20

    На кой се оплаквате като чакате в задръстванията и по светофарите. Пишете тогава евтини статии.

    Отговори на този коментар
  4. Българин август 5, 23:18

    И какво трябва да направят? На съвестните граждани не им се чака, превключват на селския просташки режим и полицията нищо не правила. Защо трябва да прави? Нали всички са компетентни във всички области, ами усмирети ги тези които ви пререждат, върнете ги най отзад на опашката. Докато манталитета е такъв все ще се оплаквате. И не се опитвайте вие от сайта да си вдигате акциите на гърба на полицията. Много слаба новина

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама