Задържаха крадци на пари и телефон, издирват други, отмъкнали хардуер

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 12, 2018 12:59

Задържаха крадци на пари и телефон, издирват други, отмъкнали хардуер

Полицейските служители арестуваха двама крадци, мъже и жена за кражби в Харманли. 52-годишна жена е била в РУ-Харманли за отнемане на мобилен телефон, откраднат преди дни от харманлийка в магазин за дрехи. На 8 януари 37-годишен симеоновградчанин е задържан за кражба на пари. Преди 2 дни мъжът проникнал в дом на улица „Хан Аспарух“ в Симеоновград и задигнал 3 дебитни карти и 1200 лева. Част от вещите и парите са установени и пре- дадени с протокол. Негов съгражданин на 35 г. също е бил задържан за кражба от дворно място на къша на улица „Р. Кремър“. Той задигнал 2 джанти с гуми, които са открити и пре- дадени с протокол.
Кражба от офис е осъществена през миналата седмица и в Свиленград. От полицията съобщават, че „неизвестно засега лице, чрез интервенция с твърд предмет по входната врата, е проникнало в помещението на булевард „България“. От там е задигнало 2 външни хард диска, 2 флашки, дискове с документация, 29 печата на фирми и други книжа и около 2 000 лева.
Досъдебно производство е заведено и в Хасково за кражба на кабел. След изкопаване на дупки са откраднати 70 метра меден кабел на трасе Димитровград – Симеоновград по жп линията.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 12, 2018 12:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама