Задържаха крадци на пари и телефон, издирват други, отмъкнали хардуер

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 12, 2018 12:59

Задържаха крадци на пари и телефон, издирват други, отмъкнали хардуер

Полицейските служители арестуваха двама крадци, мъже и жена за кражби в Харманли. 52-годишна жена е била в РУ-Харманли за отнемане на мобилен телефон, откраднат преди дни от харманлийка в магазин за дрехи. На 8 януари 37-годишен симеоновградчанин е задържан за кражба на пари. Преди 2 дни мъжът проникнал в дом на улица „Хан Аспарух“ в Симеоновград и задигнал 3 дебитни карти и 1200 лева. Част от вещите и парите са установени и пре- дадени с протокол. Негов съгражданин на 35 г. също е бил задържан за кражба от дворно място на къша на улица „Р. Кремър“. Той задигнал 2 джанти с гуми, които са открити и пре- дадени с протокол.
Кражба от офис е осъществена през миналата седмица и в Свиленград. От полицията съобщават, че „неизвестно засега лице, чрез интервенция с твърд предмет по входната врата, е проникнало в помещението на булевард „България“. От там е задигнало 2 външни хард диска, 2 флашки, дискове с документация, 29 печата на фирми и други книжа и около 2 000 лева.
Досъдебно производство е заведено и в Хасково за кражба на кабел. След изкопаване на дупки са откраднати 70 метра меден кабел на трасе Димитровград – Симеоновград по жп линията.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 12, 2018 12:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.