Задържаха крадец на стоманена мрежа и алкохол

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 14, 2020 15:05

Задържаха крадец на стоманена мрежа и алкохол

Акценти

  • Задържаният до момента е осъждан четири пъти – за грабеж и за кражби.

Полицаи задържаха мъж, крал стоманена мрежа и алкохол. Арестът е по искане на Районна прокуратура – Харманли. Под стража е 25-годишен симеоновградчанин за кражба на укрепваща стоманена мрежа от района на автомагистрала „Марица“, край Симеоновград. В съобщението от прокуратурата се казва, че Б. М. е привлечен като обвиняем за това, че „в периода от началото на месец февруари 2020 г. до 28 февруари 2020 г., в съучастие, като извършители, с обвиняемия Д. Д., отнели чужди движими вещи: 618,20 кв м укрепваща стоманена, поцинкована мрежа, 80 м стоманено въже и 11 броя арматурни шила, всичко на обща стойност 3 718 лева, от района на км 49-900 на автомагистрала „Марица“ в землището на Симеоновград, собственост на Агенция „Пътна инфраструктура.“

Допълва се, че Б.М. е привлечен като обвиняем и за това, че на 23 април 2020 г., от търговски обект в Симеоновград откраднал алкохол. До момента задържаният е осъждан четири пъти – за грабеж и за кражби.

За деянието, за което е привлечен като обвиняем Б.М., законът предвижда наказание от 1 до 10 г. „лишаване от свобода“. Спрямо другия обвиняем Д.Д. е определена мярка „подписка“, като той няма предишни осъждания, уточняват от прокуратурата.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ твърдят, че от магистралата няма подобна кражба.

През този период бе извършена кражба на укрепваща стоманена, поцинкована мрежа, стоманено въже и арматурни шила от склон на изхода на пътя Симеоновград – Димитровград. (на снимката).

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 14, 2020 15:05
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама