World Winners Network – в очакване на милиони потребители и толкова печалби

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 10, 2018 13:12

World Winners Network – в очакване на милиони потребители и толкова печалби

Акценти

  • На 29 април стартират кампанията си едновременно в целия свят.
  • Екипът бе в Харманли по покана на сдружение "Бизнесът за Харманли"

Свързани публикации

Нов проект, с амбициите да направи света по-добро място за живеете са стартирали екип от специалисти в различни области. Те са създали платформа, която съчетава предимствата на социалните медии, пазаруването и блокчейн технологията по начин, по който всички имат полза. Може да се използва за благотворителност, притежава собствена криптовалута.

Проектът се казва World Winners, което в превод на български означава световни победители. Създателите твърдят, че направената от тях платформа ще може да се управлява от нейните потребители, така че всеки един от тях ще може да се чувства победител.

Определят разработката си като уникална и са подали документи в патентното ведомство в САЩ.

Приходите от дейността на платформата ще идват от отстъпките, които техните партньори търговци ще правят на клиентите. Мрежата на World Winners ще свързва разнообразие от търговци, звезди с техните фенове. Създателите вече са привлекли за каузата си над 100 известни българи и други личности и организации от целия свят. Дадоха за пример Димитър Бербатов и ФК „Барселона“.

Амбициите на авторите е да завладеят света бързо. „Надяваме се на външния пазар, където потребителите са милиони. Една от страните е Индия, която е с над милиард население. Там са се свързали с внука на известния актьор Радж Капур, който е милиардер,“ каза при представянето в Харманли Даниел Русев, един от създателите.

На 29 април стартират кампанията си едновременно в целия свят.

Всеки от екипа е работил за западни фирми, но сега са решили да се занимават със собствен проект. Данаил Русев е бил дълго време в гейм индустрията. Стефан Стайков е финансист, който над 20 години е работил в известни световни компании. Бил е съветник в някои правителства, които не го слушали. В екипа е и Ивайло Василев, Радой Койнов, Владо Каролев.

Започнали през 2016 година, а проектът им струва около $ 3 млн. Досега са инвестирали около 2 милиона лева. Определили са лимит на инвестициите на едно лица, за да няма никой пълен контрол над проекта. Те могат за бъдат от 10 000 до 100 000 долара. Който се включи сега, получава и бонус.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 10, 2018 13:12
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама