Вазовци събраха 1350 лв. за Саня, продължават инициативата

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 27, 2016 15:44

Вазовци събраха 1350 лв. за Саня, продължават инициативата

Близо 1350,00 лева събраха родителите и учителите на ОУ „Иван Вазов“ – Харманли за кампанията „Живот за Саня“. Тази година те единодушно решиха парите за цветя за учителите по случай първия учебен ден да бъдат дарени на Саня. Така болното дете ще може по-скоро да си направи животоспасяващата операция в Турция и да се завърне в родния си град при семейството си и в училище при съучениците си. Учителите от ОУ „Иван Вазов“ допълнително за пореден път ще дарят пари с огромното желание да помогнат за спасението на един детски живот.
Вазовци призовават всички харманлийци да се обединим и да съберем парите, необходими за извършването на трансплантацията на бъбрек на Саня. Първата от поредицата инициативи, които ще организират, бе на откриването на учебната година.
От училището инициират благотворителен концерт в края на октомври, в който ще се включат деца от всички училища на общината и формации от двете читалища. От тяхната Фейсбук страница те призовават: “Знаем, че харманлийската общественост вече се е включвала в дарителски кампании за Саня, но призоваваме още веднъж към нейното милосърдие. Това момиче има реалната възможност да се върне към пълноценен живот. Нека помогнем на дете, което познаваме, нека отново се обединим около една наистина благородна кауза!”

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 27, 2016 15:44
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама