В Тополовград гласуваха Наредба за управление на отпадъците

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 6, 2017 14:37

Наредба за управление на отпадъците на територията на община Тополовград приеха местните съветници на последна си сесия. Тя се състоя в понеделник, 29 май.
В друга точка те дадоха разрешение за кандидатстване на община Тополовград по Национална програма „Оптимизация на училищната мрежа“, модул „Оптимизиране на училищната мрежа“.
Местните парламентаристи взеха решение за определяне на пазарна цена за продажба на имоти – частна общинска собственост. Гласуваха и докладна, за продажба на имот – частна общинска собственост.
Те подкрепиха издаване на разрешение за изработване на проект за Подробен устройствен план – ПРЗ на проектни поземлени имоти в землище с. Срем, с цел промяна предназначението на земеделска земя в „Кариера за добив на полезни изкопаеми, технологично-складови площадки за дейности съпътстващи добива и първичната преработка на подземното богатство на находище „Мелница“. Възложител е „МАГМА 97“ АД – гр. София.
Съветниците приеха изменение и допълнение на Наредбата за опре-делянето и администрирането на местни такси и цени на услуги на територията на община Тополовград.
В друга точка отпуснаха еднократна финансова помощ на нуждаещ се.
Общо 11 докладни разгледаха на сесията, провела се в края на май.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 6, 2017 14:37
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама