В Свиленград предстои санирането на три блока в квартал „Простор“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 7, 2020 15:46

В Свиленград предстои санирането на три  блока в квартал „Простор“

Предстои санирането на три жилищни блока в квартал „Простор“, Свиленград. От Общината са обявили обществена по-ръчка за избор на изпълнител. Общата стойност на СМР е 970 172,74 лв., без ДДС, а крайният срок на подаване на документи е 20 май 2020 г.
Включени са блоковете под №7, 2 и 3.
Строително-монтажните работи включват доставка и монтаж на алуминиева входна врата с топлоизолация и горно и странично осветление, доставка и полагане на ивица от каменна вата по фасада с дебелина 10 см, един пласт стъклотекстилна мрежа, циментово лепило и циментова шпакловка, доставка и полагане на топлоизолация XPS по фасада на приземен етаж с дебелина 6 см, един пласт стъклотекстилна мрежа, циментово лепило и циментова шпакловка, очукване и направа на нова вътрешна мазилка стени и тавани, грундиране с дълбокопроникващ грунд, направа на гипсова шпакловка по стени и тавани, боядисване на тавани, цокъл, стени
Съществуващата дограма ще бъде премахната, а на нейно място ще се постави петкамерна фасадна PVC дограма, цвят бял, с еднокамерен стъклопакет с “К“ стъкло и общ коефициент на топлопреминаване 1,3 kW/m2K.
Предвижда се още обръщане на страници с вароциментов разтвор, ъглов профил и шпакловка до 25см, доставка и монтаж и заземяване мълниезащита, поставяне на носеща мачта с височина 3 м, монтиране на LED осветление с мощност 24W с детектор за движение за монтаж на таван.
Финансирането е в изпълнение на проект по приоритетна ос 2 на ОП „Региони в растеж“ 2014-2020“.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 7, 2020 15:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама