В Симеоновград забраниха на автобуси да се движат в централната част

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 8, 2020 09:58

В Симеоновград забраниха на автобуси да се движат  в централната част

Със заповед на кмета Милена Рангелова на всички автобуси, с които се извършва обществен превоз на пътници, се забранява да минават през централната част на града. Те трябва стриктно да спазват заповедта, която важи както за начална, междинна, или крайна спирка Автогара Симеоновград, обособените спирки в кв. „Злати дол“, кв. “Йорданово“ на „Крайречен“ булевард.
В заповедта се задължава собственикът на автогарата да създаде организация за ежедневно извършване на обработка с дезинфекционни разтвори.
В друга заповед на кмета Рангелова от 23 март се преустановяваше движението по улиците на лица до 18 години без придружител от 19:00 часа вечерта – до 06:00 часа сутринта и придвижване на лица над 18 години от 22:00 часа вечерта до 06:00 часа сутринта.
На 27 март тази мярка бе отменена заради протест на прокурор от Районна прокуратура Харманли.
Кметът Милена Рангелова изказва благодарности на изпълнителния директор на ТЕЦ „Брикел“ ЕАД – Янилин Павлов, за дарението, което получи община Симеоновград. То е от 120 предпазни маски за лице, 100 чифта ръкавици и 1 кашон спирт.
Благодарност има и към целия екип на ФСЕ „Марица-97“АД за ушиването на 200 предпазни маски за лице. „Подкрепата, която срещаме от всички Вас, дарители, ни прави по-уверени при преодоляването на ежедневните мерки за ограничаване разпространението на Covid-19. С получените дарения община Симеоновград подпомогна ПУ – Симеоновград, екип на Спешна помощ – Симеоновград и всички медицински лица на територията на общината.
Искрено се надявам, че и в бъдеще ще получаваме подкрепа и съдействие, защото ни обединява желанието да спрем разпространението на Covid-19, се казва в съобщението от Общината.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 8, 2020 09:58
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама