В парламента имала шайка, която погазвала правата на българите

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 7, 2019 11:54

В парламента имала шайка, която погазвала правата на българите

Акценти

  • Инж. Никола Динков се чуди каква е тази държава, където министрите обещават неща които се изпълняват

Свързани публикации

В народното събрание имало една шайка която погазвала правата на българите. Това каза депутатът от БСП Елена Йончева на брифинг в Хасково вчера. На него бяха и още двама народни представители от БСП инж. Никола Динков и Виолета Желева. Госпожа Йончева обясни, че социалистите няма да се върнат в пленарната зала, докато не бъдат приети исканията им, свързани с промените с Изборния кодекс.

Социалистите настояват да има публичен регистър на българските избиратели и така ще се премахнат т. наречените.„мъртви души“. Обвини управляващите, че е възможно да манипулират на изборите.

Инж. Никола Динков се чуди каква е тази държава, където министрите обещават неща които се изпълняват. Той даде за пример питането му, свързано с ремонта на пътища в Свиленградско. Каза, че според официални информация от МРРБ 67% от пътищата в областта са в недобро и лошо състояние. „Министърът ми обеща, че до края на февруари АПИ ще направи списък на лошите пътища в Хасковска област и за пътя за Маточина ще бъдат отпуснати 500 000 лева. Този списък го няма още. Отговорът беше, че средствата на АПИ не достигат, чакаме правителството с постановление да отпусне средства.

За Път I – 8 за Капитан Андреево министър Нанков обеща до края на 2018 да бъде готов, но още не е започнат. Питах министър Аврамова, тя каза че още нямат разрешение за него, като получат, ще уведомят общината, че ще обвявят поръчка за избор на изпълнител.

Не може министър да дава такъв отговор. Не работи държавата Или аз не го разбирам, или те не го разбират. Когато даваш отговор, направи си сметка първо. Не може така, хвърляш в пространството нещо, а то не се случва.

Господин Динков се съмнява, че проблемът с водата в Хасково ще бъде решен до 3 месеца, както обеща депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 7, 2019 11:54
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Enchev март 11, 15:35

    Не случайно Николай ЖИРОВ – 1970г., каза:
    „Единствената спънка в еволюционното равитие
    и прогрес на съвременният Човек e, все още намесата на личните му полит-идеологични,
    религиозни и етнически груп-увлечения в Държавните отношения!“
    Ние Българите сме исторически призвани да изправим тази Социална-грешка, показвайки правилният, Мирен път на живота на Планетата.
    С уважение; Енчев / [email protected]

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама