В „Мини Марица-изток” продължават противоепидемични мерки

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 16, 2020 15:40

В „Мини Марица-изток” продължават противоепидемични мерки

Предприетите в „Мини Марица-изток” противоепидемични мерки срещу разпространението на COVID – 19, остават в пълния си обем до края на май. Това става въпреки промените в законодателството, касаещи извънредното положение. Нареждането е на изпълнителния директор на „Мини Марица-изток” ЕАД – Андон Андонов.
Извънредният оперативен щаб, с председател зам.-изпълнителния директор Димитър Чолаков, реши на първото си за седмицата конферентно заседание всички заповеди и оперативни разпореждания, отнасящи се за COVID-19, да продължат стриктно да се изпълняват. Това са дезинфекция на автобусите и камионите извозващи хора, назначенията, тежкото минно оборудване, работните места на работниците и служителите във всички поделения на Дружеството.
Очаква се инструкция от РЗИ – Стара Загора относно съотносимостта на обхвата на мерките, предприети при пътуване на служителите в Дружеството, и мерките в обществения транспорт на Стара Загора.
Броят на служителите от управлението е намален, за да се осигури спазването на физическа дистанция в автобусите за придвижване до работа.

Източник: ММИ

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 16, 2020 15:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама