В „Мини Марица-изток” продължават противоепидемични мерки

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 16, 2020 15:40

В „Мини Марица-изток” продължават противоепидемични мерки

Предприетите в „Мини Марица-изток” противоепидемични мерки срещу разпространението на COVID – 19, остават в пълния си обем до края на май. Това става въпреки промените в законодателството, касаещи извънредното положение. Нареждането е на изпълнителния директор на „Мини Марица-изток” ЕАД – Андон Андонов.
Извънредният оперативен щаб, с председател зам.-изпълнителния директор Димитър Чолаков, реши на първото си за седмицата конферентно заседание всички заповеди и оперативни разпореждания, отнасящи се за COVID-19, да продължат стриктно да се изпълняват. Това са дезинфекция на автобусите и камионите извозващи хора, назначенията, тежкото минно оборудване, работните места на работниците и служителите във всички поделения на Дружеството.
Очаква се инструкция от РЗИ – Стара Загора относно съотносимостта на обхвата на мерките, предприети при пътуване на служителите в Дружеството, и мерките в обществения транспорт на Стара Загора.
Броят на служителите от управлението е намален, за да се осигури спазването на физическа дистанция в автобусите за придвижване до работа.

Източник: ММИ

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 16, 2020 15:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.