В Харманли втори път за месец настояват за затваряне на бежанския лагер

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 2, 2016 17:20

В Харманли втори път за месец настояват за затваряне на бежанския лагер

Акценти

  • В декларация се настоява още от утре да се прекрати обществената поръчка за разширяване на РПЦ - Харманли и веднага да се спре договора за охрана с фирма и това да се прави от служители на МВР

Свързани публикации

Лагерът да стане изцяло в затворен тип и да бъде изнесен на граничната бразда. Това е едно исканията, които лидерът на ВМРО – Харманли отправи до властите в София. Той го съобщи на втория митинг за последния месец срещу бежанците. На него се събраха около 300 човека и бе на централния площад.

Протестът бе обявен за граждански, но от ораторите само един бе представител тези среди – Атанас Джелепов. Според него „бежанците ще станат повече от нас, които сме в града и така ще наложат техните правила, тяхната религия и ние ще бъдем отново хора втора ръка.“

Евродепутътат Ангел Джамбазки отново прикани: „Пришълците вън! Тези хора не са добри дошли, защото са различни от нас, културни, цивилизационно.“

Кандидат – президентът Красимир Карачакачов обясни: „Ние не политизираме този въпроса с бежанците предизборно, а го правим като политика.“ Обвини Европа, че води тотално сбъркана политика в това направление.

За Магдалена Ташева това е „нашествие на мюсюлмани, а на нашата мила родина била отредена ролята да стане социална отводна яма.“

Декларацията с исканията бе връчена на зам.-председателят на НС Красимир Каракачанов, когото Николай Георгиев нарече бъдещия президент.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 2, 2016 17:20
Напиши коментар

29 Коментара

  1. развесен октомври 7, 08:58

    fftr, много изписано, нищо не казано – явно дори спуснатите от партията майка тезиси не могат да се усвоят от вътречерепното съдържание. Следвай си вожда-слънце и не се прави на интересна, дори и видяното в речници не ти помага твърде, не можеш да се надскочиш 😉
    Жива и здрава, и смело напред по матросовски

    Отговори на този коментар
    • fftr октомври 7, 21:04

      Знаех си ,нищо няма да вденеш,ама нали цялата ви житейска философия се състои в тезиси и партията майка.То само с лаене не стааа.Аре заеби таз песен любовна ,не вливай ми повече в сърцето отрова.Жив и здрав и на теб по Путински…
      PS.Ако не ти понася, ползвай вазелин……

      Отговори на този коментар
  2. Protest октомври 6, 10:54

    Liskov osera patekite I posle drugite trqbva da mu GI opravqt toi za6to prie bejancite za6toto da si polni djobite I s nai golqma naglost e do6al na protesta

    Отговори на този коментар
  3. инкасатор октомври 5, 07:22

    В Харманли знаете ли кой не плаща вода ? Циганите, бежанците и още един Има го на снимката …. познайте кой ? Нека журналистите да проверят във веикато и да направят публична тази информаия … Чакаме да видим колко им е куража !

    Отговори на този коментар
    • никнейм октомври 6, 11:33

      дали си се кръстил „инкасатор“ или „водопроводчик“ няма значение, все си е вътрешна информация. Добре, че нямате хора в енергото, та и от там да извадите компромати. Гербарите нямате срам, готови сте на всичко, а не виждате гредата в своето око, а сочите сламката в чуждото! Направете нещо реално, стига сте се оправдавали, че някой друг ви пречи!

      Отговори на този коментар
  4. разочарован октомври 4, 19:59

    докога до чокаме некадьрни мухли

    Отговори на този коментар
  5. на митинга октомври 3, 07:02

    И ква стана ся .. Гражданския протест стана предизборен Каракачанов от ДС няма да стане президент

    Отговори на този коментар
  6. бях на митинга октомври 2, 20:29

    Спрете да говорите глупости ! Секретаря на общината бе готова да прочете декларация от името на кметицата коята не е в Харманли но никой не и даде думата. На предишния митинг също никой не покани кмета да си каже мнението

    Отговори на този коментар
  7. жител октомври 2, 19:51

    а кметицата защо се скри или така и е наредено

    Отговори на този коментар
    • Възмутен октомври 2, 21:02

      Вместо кметицата да поведе хората, тя заминала нам си къде, при положение че за този митинг се знае от дни!? Вчера беше в Маджарово по партийна повеля, а днес я няма никаква! Пратила била секретаря, която също не се видя никаква, вместо да е в първите редици! Стига демагогия, на хората им писна вече от гербарски номера!

      Отговори на този коментар
      • митингуващ октомври 2, 21:27

        Вашия Лисков защо не излезе да успокои хората Беше се скрил като мишок сред тълпата

        Отговори на този коментар
      • невъзмутен октомври 5, 09:12

        Абе Възмутения,доколкото знам та кметица не е от ВМРО че да се кипри до Каракачана.от къв зор да ходи на предизборен митинг на тая партия.Тия от ВМРО подлъгаха целия град и използваха вълната против бежанците да си правят пиар,па ния всички трябваше да им се впрягаме ли?!?!Като искаме протест трябва ние гражданите да си го организираме,ама като гледам можем добре само да мрънкаме и недоволстваме,обаче не и да имаме будна съвест и да се организираме за кауза.Та не че искам да я защитавам кметицата ама наистина няма работа до тия партизани дето дигат предизборна пушилка,не им прави чест,ама като сме си Увце кой ни е виновен…

        Отговори на този коментар
        • никнейм октомври 6, 11:36

          ами, невъзмутения, защо чакаш да ти го спуснат от герб, а не го организираш протеста!? Нали ние сме овцете, дето не можем да се организираме, хайде – поведи ни, непартийно. А кметицата, ако беше кметица на града, а не партийна номенклатура на герб, следваше вече да работи активно за всички нас, не да чака какво ще и наредят партийните началници!

          Отговори на този коментар
  8. bai октомври 2, 19:03

    Какво правят деца на първата редица на политическа акция? Има ли агенция за защита на детето? Спазват ли се законите в Харманли? От „протестиращите“ колко са от Харманли?

    Отговори на този коментар
  9. Потресена! октомври 2, 17:50

    Каракачанов като е такъв пич, що гласува в НС с тези, които ни сипнаха лагера тук и е коалиция с тях? БЯХ ТАМ И ПОТРЕСЕНА НАПУСНАХ МИТИНГА, В МОМЕНТА, В КОЙТО СЕ ПОЯВИ ПОРЕДНИЯ ЛАЖЛьО!!! Николайчо много я обърка този път! КОЕ БЕШЕ ГРАЖДАНСКОТО НА ПРОТЕСТА, ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ?! ХАРМАНЛИЙЦИ БЯХА УПОТРЕБЕНИ ЗА ПАРТИЙНИ ЦЕЛИ Отвратена съм!

    Отговори на този коментар
    • Милена Василева октомври 2, 19:56

      Поради тази причина не отидох на този протест.

      Отговори на този коментар
    • тьпфд октомври 2, 20:20

      А защо Вие Г-жа или Г-ЦА НЕ СТЕ ПОТРЕСЕНИ ОТ ТОВА ,ЧЕ ВЕЧЕ НА ВТОРИ ПРОТЕСТЕН МИТИНГ В ХАРМАНЛИ НЯМА НИКАКВА СЛЕДА ОТ ПРИСЪСТВИЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКА И МЕСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ НА ХАРМАНЛИ! ТОВА НЕ Е ЛИ ПОЗОРНО БЯГСТВО ОТ ОТГОВОРНОСТ,ИЛИ Е СЛЯПО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕЖДАНЕ „ОТГОРЕ“?Така или иначе ,ние сме оставени сами да се справяме с проблема и ще го направим както можем!Но първо трябва да потърсим отговорност от Гербаджийското ръководство на града и след това да им покажем пътя ,по който трябва да си отидат,преди да са навършили и една година от позорното си управление!

      Отговори на този коментар
      • Потресена октомври 3, 14:49

        „тьпфд“, всеки отговаря за себе си! Това, че не е присъствал един или друг ръководен фактор на протеста явно вълнува теб. Мен ме вълнува, че аз и съгражданите ми бяхме УПОТРЕБЕНИ за личните амбиции на един политик, който се опитва да стигне до балотаж и на наш гръб! Госпожа съм/за протокола/! Хайде, със здраве!

        Отговори на този коментар
      • fftr октомври 3, 19:42

        Пич по кротко с тия главни букви ,че не смогвам да си го местя от единия крачол в другия. Я ми думай ти на мен ся,ти що бе на тоя митинг ,щот те дразнят арабелите, щот не ти аресва кметицата или щото си влюбен в Ташева и Каракачанов???
        Ама ми думай с думи прости ,да те разбера,тия клишета дет си ги нафъкал по горе ги остави за другия митинг,че тогава мое да сте повечко от 300 лумпени.

        Отговори на този коментар
    • случайно минал октомври 2, 20:55

      ами тогава продължавай да поддържаш герП, те не са лъжци! А хвала на всички будни харманлийци, които не искат да са овце и излязоха на протест срещу безобразията!

      Отговори на този коментар
      • Потресена! октомври 4, 00:47

        Случайно минал, моля, не ме потрисайте допълнително!

        Отговори на този коментар
        • случайно минал октомври 4, 08:20

          като си посрана, аз какво да сторя – да дойда да ти избърша дупето ли!? Та стой си потресена, овцете не се променят 😉

          Отговори на този коментар
          • Потресена октомври 4, 15:01

            А бе, ти още не си ли си тръгнал?

          • fftr октомври 4, 16:10

            Алоу случайния,дотегнахте на публиката с идиотските си лозунги. А стига ни замервате с тях,тия като лъжци,хвала,будни,овце,безобразия ги дъвчи като се истипосаш на трибуната до Ташева(стига да има кой да те слуша).
            кажи просто не харесвам това и това, арабелите ми хвърлят мераклийски погледи ,искам кметицата да направи това.Иначе това папагалско повтаряне на чутото от митинга не върши сериозна работа. Тия общи приказки са само фетиш за такива словесно мастурбиращи идиоти като теб.
            Аре със здраве,и ако някоя думичка ти е непозната ползвай речници……

Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама