Трите отбора, играещи в Трета Югоизточна лига, загубиха

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 15, 2019 15:02

Трите отбора, играещи в Трета Югоизточна лига, загубиха

В XV кръг на Трета Югоизточна лига и трите отбора от Хасковска област загубиха. На 9 ноември 2019 г. „Сокол“ победи „Свиленград 1921“ с 2:1, като голът за митничарите отбеляза харманлиецът Мариян Тонев. Тази загуба бе причина и тимът да отстъпи четвъртото място във временното класиране с едно по-надолу.
В друга среща тимът на „Миньор“ победи „Димитровград – 1947“ с 4:0, а „Розова долина“ се наложи над ФК “Хасково 1957“ с 3:1.
На 9 ноември в среща от X кръг на ОГ- Хасково, „Любимец 2000“ загуби от „Хеброс 1921“ с 2:3. Головете за харманлийци отбелязаха Марко Марков – 2, и Теодор Нейков – 1. Заради груба игра с червен картон бе изваден играч на любимчанския отбор.
Симеоновградският „Марица“ падна от АФК „Хасково“ 0:2. Заради добрата си игра гостите отбелязаха и двете си попадения през първото полувреме, като първият бе от дузпа.
През втората част на срещата имаше само един по-сериозен удар по посока на вратата на хасковския отбор, но за съжаление не бе в нейните очертания.
В неделя, 10 ноември, „Герганин извор“ победи „Любимец 2018“ с 1:0, като единственото попадение бе на Станислав Колев – Стъндо, след пробив в 60-та минута.
Тимът на „Извор“ спечели служебно от „Раковски“ с 3:0, защото гостите не дойдоха на мача.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 15, 2019 15:02
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама