Три гълъба полетяха в небето на откриването на офиса на ГД „Заедно за Харманли“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 29, 2015 12:09

Три гълъба полетяха в небето на откриването на офиса на ГД „Заедно за Харманли“

Гражданско движение „Заедно за Харманли“ вече има свой офис, където всеки гражданин е добре дошъл да сподели мнение и идеи относно развитието на Харманли и общината и да постави за разрешаване обществен проблем. Той се намира на ул. „П. и П. Славейкови“ 2 /отдясно на НЧ „Дружба“/. Офисът бе открит официално вчера, а събитието уважиха приятели, граждани, местни общественици и политици.

Тодор Тодоров, председател на УС на движението, поздрави присъстващите и уточни, че този офис е на жителите на община Харманли. Организацията продължава да работи както досега, а вече има още едно място, където хората ще могат да се срещнат с представители на организацията. Припомняме, че тя е създадена преди година единствено в обществена полза. Гостите поздрави и Светлана Николова, зам.-председател.

Лентата пред офиса преряза една от най-младите учителки в общината – 28-годишната Ралица Виделова. Три гълъба полетяха в небето и символично отнесоха надалеч и нависоко целите, мечтите и надеждите на хората.

За събитието се получи специално поздравление от уважавания педиатър и дългогодишен директор на местната болница д-р Райна Димитрова. Посланието ще видите във видеото по-долу.

This slideshow requires JavaScript.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 29, 2015 12:09
Напиши коментар

1 Коментар

  1. gogo август 30, 20:28

    Това не е ли пиара на областна администрация Хасково тя трябва да е в политическият кабинет демек от герб а тя от друга партия ебати и работата бхти и чудото

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама