Тополовградчани дадоха 3 точки на футболистите от „Раковски“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2018 07:27

Тополовградчани дадоха 3 точки на футболистите от „Раковски“

Топоовградчани подариха 3 точки на ивойловградчани, а Хеброс 1921“ надделя над „Тунджа“ с 4:1 в шестата си победа от началото на първенството,. Мачът бе от XI кръг на Окръжна футболна група и се игра на терена в село Бисер в събота 3 ноември. Головете за харманлийци отбелязаха Делчо Настев, Валентин Георгиев, Георги Тодоров – Гургата и Марко Марков. Гостите се разписаха в 69-та минута, с гол на Красимир Делчев.
На другия ден, 4 ноември, „Стамболово“ победи „Бенковски“ с 1:0. Голът за домакините бе от дузпа.
В друга среща „Извор“ падна с 1:5 от „Свиленград – 1921 II“ с 1:5, а „Раковски“ спечели „Сакарски спортист – 04“ служебно с 3:0. Поради заболяване на няколко играчи, отборът от Тополовград не се яви на мача в Ивайловград с местния „Раковски“
Тимът на „Любимец 2000“ победи „Топлика“ с 5:2 и се доближи на точка от своя градски съперник „Любимец – 2018“, който същия ден на стадиона в Симеоновград загуби от водача „Хасково“ с 0:4.
„Герганин извор“ този кръг почиваше.

В събота, 10 ноември, на домакините от „Свиленград – 1921 II“ ще им гостува съставът на Стамболово. Лидерът на АФК „Хасково“, приема на стадиона на Ямача последния в класирането „Извор“.
„Любимец 2018“ гостува на „Герганин извор“ в Бисер.
В неделя на стадион “Христо Ботев” в Симеоновград „Бенковски“ посреща „Хеброс – 1921“.

И двата съперника показват добра форма през този сезон и радват своите фенове, които няма да са никак малко. От своя страна трите домакински точки ще търси и загубилият инерция “Топлика” (Минерални бани). Четата на Калин Калинов е решена да победи Раковски (Ивайловград), за да си върне част от позициите в първата шестица, които имаше доскоро.
Ще бъде интересно гостуването на „Любимец – 2000“ на отбора на Тунджа, които на последния си мач вкараха 5 гола във вратата на “Топлика”.
В този кръг почива отборът на „Сакарски спортист – 04“.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2018 07:27
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама