Таня Караманова е трета в страната по сключени застраховки ,,Живот“.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 8, 2006 20:45

Таня Караманова е трета в страната по сключени застраховки ,,Живот“.

Христо ТЕОДОСИЕВ, Тополовград

Отличните резултати, които г-жа Таня Караманова постигна през 2005 г. получиха признание. В областта на застраховки “ Живот“ г-жа Караманова зае трето място в страната. В резултат на това тя получи грамота от директора на застрахователно и презастрахователно дружество “ Алианц България“ г-н Пламен Ялъмов, а ръководството на компанията й благодари за добре свършената работа чрез вестник „Застраховател“.

Г-жо Караманова, честита награда от името и на нашия вестник! Какво бихте посъветвали гражданите на община Тополовград?
Мисля, че застрахователната култура на хората много се повиши и вече има огромен интерес към имущественото застраховане. Нашият район е гръмотевичен, което води до големи щети по битовата техника. През последните години имаше силни бури и тези, които пострадаха и бяха застраховани, получиха съответстващи на щетите обезщетения. Това накара и други да потърсят нашите услуги.
Компанията предлага данъчни облекчения при застраховки „Живот“ и доброволно пенсионно осигуряване, при 10% от брутната заплата. Например, ако брутната ви заплата е 400 лв. застраховката „Живот“ ще е 40 лв. и доброволното пенсионно осигуряване също 40 лв. Но вместо заплатата ви да намалее на 320 лв., Вие ще получите около 350, а в сметката ви ще се влеят 80 лв.
Допълнителното пенсионно осигуряване е много добра инвестиция с 10% доходоносност. При 1000 лв. в актива Ви получавате още 100 лв. Освен това, в резултат на данъчните облекчения, в края на годината могат да Ви бъдат върнати около 400-500 лв. надвзети данъци.
Застраховката „Живот“ може да бъде комбинирана със „Злополука“ и „Общо заболяване“. Така клиентът ще покрие разходите по лечението си. Единствено при нас, при засраховките „Живот“ има един нов момент. Дори и частична нетрудоспособност над 45% Ви освобождава от по-нататъшно плащане на останалите вноски, но получаваш олихвената сума. т.е. спираш да плащаш, а получаваш всичко, все едно си платил. Искам да спомена, че за частична нетрудоспособност над 45% се счита и случаят, когато не можете да използвате палеца и показалеца на дясната си ръка.
Съветвам хората да се обръщат към застрахователите в града. Всеки клиент може да получи персонален код и във всеки един момент може да се информира за активите си, както при нас, така и чрез интернет. В същото време може да държи отговорни нас, застрахователните.
Мащабната работа, която извършихме се дължи на добрия екип. В Тополовград разполагаме с 20 агента, на които искам да благодаря за професионализма и коректността.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 8, 2006 20:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама