Среща за публични политики в Хасковски регион

Стефания Матева
От Стефания Матева септември 8, 2014 09:25

Среща за публични политики в Хасковски регион

Научно-практическа конференция на тема „Публични политики в хасковския регион“ се проведе в зала Марица в Областна администрация – Хасково.
Организатори на конференцията са Центърът за публични политики към СУ „Св. Климент Охридски“ и Областна администрация – Хасково. Нейната цел е да отрази теми и процеси в региона, разгледани през перспективата на понятията Публични политики и Добро управление като даде възможност изследователи от региона публично да представят локални и регионални проблеми за решаване в мандата на следващото НС. Лектори бяха: Петър Петров – съдия в Софийски градски съд и преподавател в Националния институт по правосъдие, Лидия Стайкова – кариерен консултант и социален предприемач, доброволец в бежанските центрове в Харманли и село Пъстрогор, Канария Реджебова – икономически експерт в търговското представителство на Република Турция към консулството в Пловдив. Делчо Делчев – архитект, докторант в Института за изследване на изкуствата на БАН, Радосвета Кирова-архитект, докторант в Института за изследване на изкуствата на БАН, Розалина Гьобеклиева и Михаил Василев – предприемачи, мениджъри и НПО-активисти, експерти към Агенцията за европейска интеграция, Георги Станков-психолог, психодрама терапевт и обучител, докторант в катедра „Публична администрация“ на СУ „Св. Климент Охридски“.
На събитието присъства и политикът и народен представител в 40-тото Народно събрание от листата на Национално обединение Атака – Павел Чернев.

Стефания Матева
От Стефания Матева септември 8, 2014 09:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама