ДЕСНИТЕ откриха кампанията си в Търново

Стефания Матева
От Стефания Матева септември 8, 2014 09:21

ДЕСНИТЕ откриха  кампанията си в Търново

В Деня на Съединението на България, Коалиция ДЕСНИТЕ откри във Велико Търново предизборната си кампания в изборите за народни представители, които ще се проведат на 5 октомври 2014 г. На откриването присъстваха д-р Илко Семерджиев, председател на Коалиция ДЕСНИТЕ, Надежда Нейнски, Жаклин Толева, Христо Панчугов и Мария Капон, както и водачите на листи, издигнати в 31 МИР в страната. За да подкрепят кандидатите за народни представители от цяла България, в сградата на музея на „Възраждането и учредителното събрание“, дойдоха много граждани.
„В следващите дни ще бъдем свидетели на сериозна дискусия за дясното пространство, но само делата ще покажат кои са истинските му представители“, каза пред събралите се Надежда Нейнски от „Синьо единство“. Лидерът на Български демократически форум Жаклин Толева заяви, че целта на коалицията ще бъде да се бори за истинска правова държава, която да отстоява интересите на българските граждани. Тя представи и всеки един от водачите на листи за народни представители в 31-те многомандатни избирателни района.
Преди официалното откриване всички присъстваха на молебен за здраве и успех във великотърновския Катедрален храм „Свето Рождество Богородично“.

Стефания Матева
От Стефания Матева септември 8, 2014 09:21
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама