Снегът спря, някъде даже се появи слънце

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 27, 2018 09:19

Снегът спря, някъде даже се появи слънце

Няма затворени пътища в региона и те са проходими при зимни условия. Всички институции работят нормално. Така накратко може да се определи обстановката тази сутрин в региона. Температурата е минус 4 градуса. Новина е само, че село Вълче поле, Любимчанско все още е без ток.

Другата е, че в Ивайловград днес децата няма да учат заради поледицата която обхвана района. Нощес и тази сутрин машини почистват пътищата и хвърлят луга и пясък.

В Маджарово снегът е около 20 сантиметра, в Любимец не повече от 5, а в Свиленград – още по-малко.

В най-високата част на Сакар планина, Голямата звезда, бялата покривка е около 20 сантиметра, но силния вятър на някои места я е издухал, а на други я е навял на малки преспи. Тази сутрин там е тихо, а хората в селата Черепово и Българска поляна се радват на зимното слънце.

В Симеоновград снежната покривка е около 20 сантиметра.

Във всички училища, с изключение на Ивайловград има редовни занятия, макар някои да са намален брой ученици, защото родителите им не са ги закарали.

Автобусната линия за Стара Загора от Тополовград днес няма да се осъществи. Училищните автобуси събират учениците от тази община за училище. Около 9:00 часа там започна отново да вали по малко.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 27, 2018 09:19
Напиши коментар

1 Коментар

  1. sleep февруари 27, 12:58

    “Стаматов и Груп“ пак се справиха отлично с почистването БРАВО

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама