Ще ремонтират съоръжения и сгради на „Капитан Андреево“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 16, 2020 09:43

Ще ремонтират съоръжения и сгради на „Капитан Андреево“

Акценти

  • Регионален вестник, # 32/916 година XVII, 14 август - 3 септември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

На граничния пункт „Капитан Андреево“ предстои ремонт. Това става ясно от обществена поръчка с възложител Областна дирекция по безопасност на храните и е на стойност 269 967,90 лева без ДДС.
Точното наименование е „Ремонт на сградите и съоръженията на Граничен контролен пункт – „Капитан Андреево“. Тя се провежда с цел привеждане на сградите и съоръженията на Граничен контролен пункт „Капитан Андреево“ в съответствие на Регламент за изпълнение (ЕС) 2019/1014 на Комисията за определяне на подробни правила за минималните изисквания относно граничните контролни пунктове.
Част от предвидените строително-монтажни работи на обекта са: демонтиране на компрометирана подова настилка от теракот и направа на нова, включително первази, полагане на епоксидно покритие, очукване на вароциментова мазилка, грундиране с дълбокопроникващ грунд, направа на гипсова мазилка и фина шпакловка, грундиране с латекс по стени, профилактика и ремонт на цялостна ел. инсталация, на камери, демонтаж на компрометирани сифони, смяна на душове на камери, ръчно събиране на строителни отпадъци и извозване на строителни отпадъци до депо.
Видът на поръчката е събиране на оферти с обява.
Срок за получаване на оферти или на заявления за участие е 17 август.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 16, 2020 09:43
Напиши коментар

1 Коментар

  1. митничар август 16, 14:58

    Поръчка за наши хора. Половината от парите вече са отишли в някое нощно шкафче….

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама