Сезгин Мустафа ще води ДПС трети мандат

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 16, 2016 10:20

Сезгин Мустафа ще води ДПС трети  мандат

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 6/651, година XIV,12-18 февруари 2016

Свързани публикации

Досегашният лидер на ДПС в Харманли – Сезгин Мустафа бе преизбран за още един мандат. Той бе единственият предложен за председател на общинската структура и за него гласуваха всичките присъстващи в залата.
IX-та общинска конференция се състоя в сряда, 10 февруари в Културния център и започна с изслушване химните на България и ЕС. След това господин Мустафа, се отчете за изминалия мандат. Неговата кратка оценка за този период е, че „положителните резултати са видими, а последните 8 години ДПС в Харманли има възходящо развитие. Имаме назначени хора в ОбА и 4 човека в Бежанския лагер, зам.-председател на ОбС.“ Той каза, че политиката им е умерена, принципна, без резки завои, затова били търсени за партньор.
Партията му била в близки отношения с БСП и са опозиция в сегашния ОбС, са други негови констатации.
Отчете със задоволство, че от общината са отпуснали 35 000 лева за ритуална зала за турските гробища. Това досега е бил голям проблем, защото тяхната религия изисква покойникът да се измие преди погребение.
Отчете като постижение асфалтирането на пътя от центъра на село Шишманово до новата джамия и изграждането на детска площадка.
„Имаме добър председател на женската организация, която е и секретар на общинската избирателна комисия. Благодарение на нея не бе отнет един мандат от ОбС, за да бъде даден на друга политическа сила. Слава на Аллах и Бог!“
Той разкритикува някои от предишните съветници, защото единият идвал на сесия по къси панталони, а другият попълвал фишове на Еврофутбол по време на работата й.
Не прие критиката към него от свои опоненти и призова те първо да си подредят своята къща, а след това да дават акъли. Сезгин използва думите злоба, завист, когато даваше характеристика на своите критикари.
На конференцията той призова младите да поемат щафетата в партията.
Нямаше никакви дебати по доклада на Сезгин Мустафа. Само Кязим Юсеинов отбеляза, че на конференцията няма гости от областната структура. „Нас никой не ни уважи сега, а искат да участваме активно в изборите“, бе краткият му коментар.

 

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 16, 2016 10:20
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Yuksel февруари 16, 20:22

    Chestito na g-n Mustafa

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама