Създават комитет за честване 500-годишнината на Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 28, 2006 18:45

Акценти

  • Харманлийски НОВИНИ, бр.52/203, 28 декември 2006 - 11 януари 2007

Свързани публикации

ОбС-Харманли реши още от сега да започне подготовката на града за честването на 500-годишнината от основаването на Харманли. Във връзка с това се прие решение за сформирането на инициативен комитет под патронажа на кмета, както и за създаване на фонд „500 години Харманли“ за набиране на средства за обезпечаване на всички мероприятия и изяви по честването.
С друго свое решение Общинският съвет даде съгласие да се започне процедура по придобиване в собственост на имотите на закритото Помощно училище в с.Славяново.
Във връзка с разработка за изменение на регулацията в Промишлената зона ОбС разреши да се извърши замяна на имот, собственост на „Комфорт“ ООД с друг имот-общинска собственост. На следваща сесия местния парламент ще одобри оценките на заменяните имоти.
Председателката на ОбС представи отчет за дейността на органа, който оглавява. От него стана ясно, че съветниците почти нямат отсъствия, но често закъсняват за сесии, а други напускат преди приключване на заседание. За годината има проведено едно извънредно заседание във връзка с предоставяне на помещение на Сдружение с обществено-полезна дейност.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 28, 2006 18:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама