Съветници ще взима решенията си този месец високо в планината

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 11, 2007 03:41

Съветници ще взима решенията си този месец високо в планината

Акценти

  • Интернет издание бр. 31 (139), година ІV, 10-16 август 2007г

Свързани публикации

В местността Предел“, където е почивната база на общината, ще проведат заседанието си за месец август общинските съветници от Симеоновград. Това ще стане на 25-ти – събота, от 16,00 часа.
Пътуването до общинската база край гр. Разлог ще бъде същия ден, като тръгването ще стане в 7,00 часа сутринта от площад „Шейновски“.
Предварително планираният дневен ред на заседанието включва 17 точки. За августовската сесия е предвидено да се приеме Наредба за регистрация, стопанисване и контрол на кучетата на територията на общината; назначаване на временно управляващ на болницата до провеждане на конкурс за длъжността управител на здравното заведение; промени в поименния списък на капиталовите разходи и бюджета на общината за 2007 г., считано от 01.09.2007-ма; отпускане на финансова помощ за самодейци от с. Троян за участието им на „Евро Фолк 2007“; отпускане на еднократна помощ от 180 лв. на социално-слабата Пенка Генева от с. Свирково; предприемане на действия за ремонт на многофункционална спортна площадка; предоставяне за безвъзмездно ползване на общински помещения на ОС „Земеделие и гори“; приемане на експертна оценка за продажбата на имот, частна общинска собственост, в с. Тянево с площ 1 330 кв.м и сграда на обща стойност 5 880 лв.; определяне на предназначението на общински жилища, безвъзмездно предоставени на общината от Министерството на отбраната; предприемане на действия за ремонт на кладенец в кв. „Злати дол“; кандидатстване пред фонд „Социално подпомагане“ към МТСП; закупуване и монтаж на четири автобусни спирки; отпускане на финансова помощ на групата за автентичен фолклор към читалището в с. Свирково, необходима им за участие в Черноморски събор „Евро Фолк 2007“; приемане на промени в поименния списък на капиталовите разходи и бюджета на общината за 2007 година; създаване на кметство Дряново към общината и последна точка – питания и предложения.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 11, 2007 03:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама