Състезание по межудо между българи и сърби завърши с победа на нашите

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 17, 2006 08:13

Състезание по межудо между българи и сърби завърши с победа на нашите

Акценти

  • Истинско шоу, предизвикало много емоции се разигра в Харманли в петък вечерта.

Свързани публикации

Бойци от България и Сърбия демонстрираха своите умения по най-новия спорт – кудо, на спортно шоу. Официална среща бе организирана от местния клуб, а състезателите бяха разпределени в 6 категории. Отборът на България трябваше да се състои основно от състезатели от Харманли и Пловдив. В последния момент обаче пловдивчани пристигнаха с контузии и отказаха участие и бяха заменени от харманлийци. Местните бойци на източното изкуство проявиха силен дух и с цената на контузии – счупени пръсти, натъртени ръце успяха да сломят много добре подготвения сръбски отбор. Крайния резултат бе 4:2 за България.

Двубоят предизвика голям интерес от страна на харманлийци и залата на ,,Кристал” бе пълна. Сред посетителите имаше и гръцки състезатели, които не се стърпяха и участваха в състезанието, но само само демонстративно.

След двубоя тук предстои среща реванш, която ще се състои около Нова година в Сърбия и друга на разменни начала с Гърция.

На 27 този месец четирима състезатели от Харманли, гръбнака на Националния отбор по този спорт заминават на състезание във Венеция, Италия. Те представят България и града.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 17, 2006 08:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама