С още 150 артикула се обогатява асортиментът на Бутик „Класик“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 25, 2018 11:00

С още 150 артикула се обогатява асортиментът на Бутик „Класик“

Нови 150 артикула допълват разнообразието в бутик за сладки и кафе „Класик“ – Харманли.
Освен разнообразието от предлаганите изкушения, тук вече се продават алкохол и цигари. На щандовете му са изложени вина, произведени от винарните от региона на Сакар и Източните Родопи.
Освен тях в магазина се продават маркови напитки, подходящи за официални тържества. За онези, които държат новогодишната им вечер да бъде запомнена, могат да се снабдят с френско шампанско „Моет Шандон“ (Moët & Chandon).
Разнообразието се е увеличило и при захарните изделия, защото от магазина разшириха доставчиците. На витрината им има изложена луксозна баклава, произведена от българска фирма по оригинална турска рецепта, а разнообразието от кадаиф и тулумбички впечатлява.
Традиционно тук продават пресно изпечени кроасани, банички, гевречета и ядки. В магазина може да се купи сладолед, торти, насипни сладки и шоколадово фондю. Разнообразието от кафе и чай е впечатляващо.
За трите години от съществуването си бутикът за сладки и кафе „Класик“ стана мястото, което спестява на клиентите много време и енергия, защото тук може да се намери всичко необходимо за вашите специални празници.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 25, 2018 11:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама