С още 150 артикула се обогатява асортиментът на Бутик „Класик“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 25, 2018 11:00

С още 150 артикула се обогатява асортиментът на Бутик „Класик“

Нови 150 артикула допълват разнообразието в бутик за сладки и кафе „Класик“ – Харманли.
Освен разнообразието от предлаганите изкушения, тук вече се продават алкохол и цигари. На щандовете му са изложени вина, произведени от винарните от региона на Сакар и Източните Родопи.
Освен тях в магазина се продават маркови напитки, подходящи за официални тържества. За онези, които държат новогодишната им вечер да бъде запомнена, могат да се снабдят с френско шампанско „Моет Шандон“ (Moët & Chandon).
Разнообразието се е увеличило и при захарните изделия, защото от магазина разшириха доставчиците. На витрината им има изложена луксозна баклава, произведена от българска фирма по оригинална турска рецепта, а разнообразието от кадаиф и тулумбички впечатлява.
Традиционно тук продават пресно изпечени кроасани, банички, гевречета и ядки. В магазина може да се купи сладолед, торти, насипни сладки и шоколадово фондю. Разнообразието от кафе и чай е впечатляващо.
За трите години от съществуването си бутикът за сладки и кафе „Класик“ стана мястото, което спестява на клиентите много време и енергия, защото тук може да се намери всичко необходимо за вашите специални празници.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 25, 2018 11:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.