Откриха изложба за упорити фенове на изкуството

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 26, 2018 10:28

Откриха изложба за упорити фенове на изкуството

Изложба, която могат да разгледат само най-верните фенове на изкуството, откриха в Свиленград. Творбите са подредени в Арт-галерията и са сред бели нишки, преплетени и кръстосани в залата. Откри я Ивалина Кръстева, която обясни нетрадиционнта обстановка, в която са изложени експонатите, с думите: „Всяка едно творба е изваяна дълбоко от душата на автора. Тя по принцип е трудно разбираема и нека само ако много искаме, тогава да я видим.“ Изложбата носи името „Човърканици land“.
Посетителите, след като се провираха, можеха за разгледат ръчно тъкани пана, авторски бижута, бродерии от кожа и метал, графика, колажи, дърворезба, дигитални картини, плетен килим, пластика – поставки за бижута.
Автори са свиленградчаните: Ивалина Кръстева-Недева, Росица Хаджистефанова, Радомира Вълкова, Петър Джигов, Радко Бъчваров, Мая Борисова, Златомира Костова, Таня Арнаудова, Адриана Фимитрова, Женя Шидерова, Ива Димитрова и Петранка Петрова.
Изложбата в Свиленград се организира вече няколко години поред по това време. Тази ще остане на разположение в Аpт гaлepиятa дo ĸpaя нa мeceц янyapи.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 26, 2018 10:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама