С благотворителен базар продължиха каузата за Ники

Руска Георгиева
От Руска Георгиева ноември 24, 2015 02:29

С благотворителен базар продължиха каузата за Ники

Акценти

  • Николай е на 29 години и претърпя тежка катастрофа през 2007 година. Нуждае се от спешна операция при доцент д-р Герганов в германския град Хановер.

Свързани публикации

Благотворителен базар под надслов ”Заедно за Ники” се проведе на центъра на Елхово от 9 часа на 21 ноември. Той беше организиран по идея на Десислава Даскалова, Жанета Георгиева и Николета Йонкова, приятели на момчето, за което продължават да се набират средства.

Самият базар представляваше изложение и продажба на ръчно изработени гривни, колиета и коледни картички. Той беше изложен пред църквата на града.

Мероприятието се провежда за донабиране на средства за Николай Димитров от Елхово за животоспасяваща операция. Момчето е на 29 години и претърпя тежка катастрофа през 2007 година. Нуждае се от спешна операция при доцент д-р Герганов в германския град Хановер.

Самата операция струва 50 хиляди, но медикът, който е българин е склонил да я извърши и за 30 000. Николай страда от Синдром на Киари и други второстепенни заболявания, едно от които е епилепсия. Операцията, която му предстои ще бъде на главата и самата кампания за набиране на средства продължава 2 месеца.

От приятели, близки,познати и от благотворителния мач, които приятелите му организираха до момента са събрани едва 5 хиляди лева.

Средствата се набират на банкова сметка BG-65-STSA 93000022955037

Адресът на момчето е: Елхово, ул ,,Момина сълза“ №3 – Николай Димитров Димитров

Желаещите могат лично да се срещнат и разговорят с него.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева ноември 24, 2015 02:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама