Червен опит за саботаж в МИГ-а

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 24, 2015 06:48 Updated

Червен опит за  саботаж в МИГ-а

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 43/645, година XIII, 20-26 ноември 2015

Свързани публикации

Минка Стоянова, бивш зам.-кмет на Харманли направи неуспешен опит да провали бъдещето на „МИГ – Харманли“. Като член на Управителния съвет повече от една седмица не намери време да отиде до офиса на сдружението, за да подпише Декларация за нередности. Този задължителен документ бе необходим, за да започне подготовка за създаването на новата стратегия за местно развитие. Той трябва да се подпише от всеки член на Управителния съвет.
От МИГ-а чакаха дълго бившия заместник-кмет да благоволи и да си свърши работата, но госпожа Стоянова така и не се появи в публичното пространство. Затова Иван Димитров, като председателят на ОбС, се принуди да свика заседание на местния парламент. Там бившият зам.-кмет бе сменен с настоящия Валентина Димулска и това даде възможност МИГ-а да започне процедурата.
На сесията бившият кмет Михаил Лисков предложи за представител на общината да бъде избран Христо Братанов. Предложението му се прие като политическа интрига и не бе прието, защото тя продължава от три години. През март 2012 година, под натиска на Минка Стоянова, която тогава бе заместник-кмет на общината, чрез политически интриги бе сменен целият Управителен съвет , включително и неговият председател Христо Братанов.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 24, 2015 06:48 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.