Рисунки по Андерсен украсиха стени на библиотека

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 28, 2020 15:29

Рисунки по Андерсен украсиха стени на библиотека

Акценти

  • Регионален вестник, # 19/903 година XVII, 15 - 21 май 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Рисунки по приказки на Ханс Кристиан Андерсен украсиха стени на библиотеката в Свиленград. Те са дело на художничката Ивалина Кръстева-Недева. Едната е в “Стаята на приказките” на детския отдел, а другата е в читалнята.
„Отдавна бях обещала на колегите от библиотеката да нарисувам нещо в детската читалня. Точно сега се оказа, че имаме по-малко друга работа и най-много време да творим. Аз обичам да рисувам, това е моето основно занимание, така че съм много доволна от това време, което ми е някак си дадено за изразя това което обичам и по начина, по който обичам. Аз съм благодарна на това, което имам, благодарна съм на всеки един ден, затова, че се събуждам здрава, че имам семейство, дом слънце и време за творчество, така че с удоволствие рисувам.
Дано децата да го харесат“, са думите на твореца, който спомогна библиотеката да стане привлекателно и уютно място.
Ханс Кристиан Андерсен е датски писател и поет, известен със своите приказки „Храбрият оловен войник“, „Снежната царица“, „Малката русалка“, „Палечка“, „Малката кибритопродавачка“, „Грозното патенце“ и др.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 28, 2020 15:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама