Съдът остави за постоянно в ареста обвинените в убийство

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 22, 2019 16:12

Съдът остави за постоянно в ареста обвинените в убийство

Двамата младежи от Харманли, обвинени в смъртта на 54 годишната Валя Г. Остават за постоянно в ареста. Това реши съдия Филип Филипов от Окръжния съд в Хасково при разглеждане на мярката им за неотклонение. Тя бе поискана от Окръжна прокуратура-Хасково внесе прямо Андрей.Д., на 18 г., и Асен. А., на 21 г.,.

Те са привлечени като обвиняеми за това, че на 15 срещу 16 март, Харманли, в съучастие като съизвършители, умишлено умъртвили 54-годишна жена. Деянието е извършено по отношение на лице в безпомощно състояние по особено мъчителен начин за убитата и с особена жестокост, което е престъпление по чл.116 ал.1 т.5 и т.6 пр.2 и 3 вр. чл.115 вр. чл.20 ал.2 от Наказателния кодекс.

Другото обвинение е за това, че са извършили действия с цел да възбудят и удовлетворят полово желание без съвкупление по отношение на 54-годишна жена, като деянието е извършено, чрез употреба на сила и чрез използване на безпомощното състояние на пострадалата -престъпление по чл.150 ал.1 пр.1 и 2 вр. чл.20 ал.2 от Наказателния кодекс.

За повдигнатите им обвинения е предвидено от 15 години затвор до доживотен затвор без право на замяна. От най-тежкото наказание е освободен Андрей, защото е нямал навършени 20 години към момента на престъплението.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 22, 2019 16:12
Напиши коментар

2 Коментара

  1. Veselin март 26, 19:44

    До живот за боклука на България.

    Отговори на този коментар
  2. Jivka март 23, 00:03

    Do jivot maika vi da e.. ciganska da vi eb.. i da vi bahtat e malko kato kucheta da se vlachite bokluci mrazni pomiqri vsichki cigani van

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама