Продължава набирането на заявки за обучения и заетост на безработни лица по ОП РЧР 2014-2020

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 2, 2017 10:00

Акценти

  • Всеки работодател, който желае да наеме безработни лица по схемата, може да подаде заявка

Свързани публикации

Агенцията по заетостта продължава набирането на заявки от работодатели за разкриване на свободни работни места по схема „Обучения и заетост за младите хора”. Процедурата се съфинансира от Европейския социален фонд на Европейския съюз по ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.

От  28.02.2017 г. до 15.03.2017 г.  във всички Дирекции „Бюра по труда” в страната, всеки работодател, който желае да наеме безработни лица по схемата, може да подаде заявка за разкриване на свободни работни места, съобразно своите потребности.

В настоящия прием на заявки отпада ограничението за максималния брой безработни лица, които могат да се наемат от страна на един работодател.

При набирането на заявки  няма да бъдат  изисквани съпътстващи документи. Те следва да се представят преди сключване на договор със съответния работодател.

Документите за кандидатстване и подробна информация за работодатели и безработни лица по схема  „Обучения и заетост за младите хора”  са публикувани и можете да намерите на сайта на Агенция по заетостта www.az.government.bg

Документите се подават в Дирекция „Бюро по труда” гр.Харманли в стаята на отдел Активна политика на пазара на труда. За въпроси тел: 0373 82 765 Данка Христова.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 2, 2017 10:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама