При специализирана акция откриха 7 растения канабис

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 10, 2020 18:58

При специализирана акция откриха 7 растения канабис

Акценти

  • Специализирана операция е линията на противодействия на конвенционалната  престъпност

Свързани публикации

При специализирана полицейска операция на РУ – Свиленград в землището на село Димитровче, Свиленградско са открити 7 растения канабис. За това уведомиха от Апелативна прокуратура.

Те са били в местността Костовия гьол, а разследващите установили, че ги е засял и отглеждал Д.Я., на 55 г. В нивата са намерени и иззети още туби с вода, тор за растенията и пособия за поливане.

Общото бруто тегло на растенията е 5 килограма и 720 грама, като те са били с височина около 1,5 метра. При тестване с полеви наркотест те са реагирали на високорисково наркотично вещество – канабис

Специализирана операция е линията на противодействия на конвенционалната  престъпност и е под наблюдението на Районна прокуратура – Свиленград.

При извършване на първоначалните процесуално-следствени действия на мястото е присъствала и Мария Кирилова, районен прокурор на Свиленград, гласи съобщението на Апелативна прокуратура.

Д.Я. е задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. В Районна прокуратура – Свиленград е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354в ал.1 от Наказателния кодекс.

Снимка: Архив

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 10, 2020 18:58
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Ванчо септември 11, 16:05

    Имате правописна грешка в заглавието

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама