Почетна грамота и плакет – награда за Бизнес сдружение

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2016 11:52

Почетна грамота и плакет – награда за Бизнес сдружение

Награда от Националното сдружение на общините в България получи „Бизнесът за Харманли“. Тя бе връчена на президента Милко Милков от кмета на Общината Мария Киркова. Признанието идва, след като харманлийското сдружение бе номинирано от ръководството на общината в категория „Партньор на общините“, а дейността на организацията е високо оценена и на национално ниво.
Наградата е грамота, плакет и сувенир.
В почетна грамота е записано, че Сдружението е партньор на общините и тя се дава „за осъществяване проекти в община Харманли, насочени към подпомагане общински празници, културни събития, благотворителни кампании.“
Председателят на Сдружението Милко Милков благодари за високата оценка и декларира волята и желанието на членовете му за бъдеща съвместна дейност с местната власт. „Сигурен съм, че това признание ще бъде стимул за представителите на бизнеса в града при реализирането на още редица съвместни и успешни инициативи“ – каза още Милков.
Кметът Киркова пожела на всички присъстващи здраве и оптимизъм, за да срещат смело предизвикателствата и да постигат удовлетворение от свършената работа.
Сдружението подпомогна общината при организирането на Празника на града, като осигури концерта на Б.Т. Р, събирайки близо 7 500 лева, подпомогна семейство с изгоряла къща, изпрати на екскурзия деца от ОУ „Иван Вазов“ – Харманли, след като те облагородиха пространството около чешмата с минерална вода.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2016 11:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.