Почетна грамота и плакет – награда за Бизнес сдружение

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2016 11:52

Почетна грамота и плакет – награда за Бизнес сдружение

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 25/ 11-17 ноември 2016 година

Свързани публикации

Награда от Националното сдружение на общините в България получи „Бизнесът за Харманли“. Тя бе връчена на президента Милко Милков от кмета на Общината Мария Киркова. Признанието идва, след като харманлийското сдружение бе номинирано от ръководството на общината в категория „Партньор на общините“, а дейността на организацията е високо оценена и на национално ниво.
Наградата е грамота, плакет и сувенир.
В почетна грамота е записано, че Сдружението е партньор на общините и тя се дава „за осъществяване проекти в община Харманли, насочени към подпомагане общински празници, културни събития, благотворителни кампании.“
Председателят на Сдружението Милко Милков благодари за високата оценка и декларира волята и желанието на членовете му за бъдеща съвместна дейност с местната власт. „Сигурен съм, че това признание ще бъде стимул за представителите на бизнеса в града при реализирането на още редица съвместни и успешни инициативи“ – каза още Милков.
Кметът Киркова пожела на всички присъстващи здраве и оптимизъм, за да срещат смело предизвикателствата и да постигат удовлетворение от свършената работа.
Сдружението подпомогна общината при организирането на Празника на града, като осигури концерта на Б.Т. Р, събирайки близо 7 500 лева, подпомогна семейство с изгоряла къща, изпрати на екскурзия деца от ОУ „Иван Вазов“ – Харманли, след като те облагородиха пространството около чешмата с минерална вода.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2016 11:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама