ПГEТ „Захари Стоянов“ купува оборудване за учебните си практики

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 25, 2020 11:12

ПГEТ „Захари Стоянов“ купува оборудване за учебните си практики

Акценти

  • Регионален вестник, # 35/919 година XVII, 18 - 24 септември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград и Маджарово

Свързани публикации

От професионалната гимназия „Захари Стоянов“ – Харманли, са обявили обществена поръчка за доставка на оборудване. То им е необходимо за извършване на учебни практики по електрически машини и инсталации и по електроника.
В поръчката са включени комплект за сглобяване и работа на постояннотокови и променливотокови електрически машини до 0,2 кW, електрозахранване, измервателен модул на електрически величини и скорост.
По втората дейност, „Доставка на оборудване за кабинет по „Учебна практика по електроника”, са поръчали стабилизатори на напрежение на транзисторна основа, цифрово-аналогови преобразователи.
Доставеното оборудване трябва да се монтира и пусне в експлоатация, а доставчикът трябва да поеме и гаранционно обслужване.
Видът на поръчката е „събиране на оферти с обява“. Тя е на стойност 55 740,00 лева без ДДС, а крайният срок за подаване на документи е 1 октомври.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 25, 2020 11:12
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама