Парични награди и рекламни материали за играчите на бридж

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 20, 2006 07:47

Парични награди и рекламни материали за играчите на бридж

Елена Ангелова

Коледен турнир по бридж се игра в дните преди коледните празници в Маджарово. Организатори на състезанието бяха инициативни млади хора от града, а наградният фонд осигуриха дарители и общината. В турнира взеха участие пет двойки, като участниците сами определиха правилата и играха с истински спортен хъс. Класирането бе по точки.
След тридневна оспорвана борба, най-голям брой точки събра отборът на Николай Йотов и Вакрил Стоянов, които заеха и първото място. Победителите бяха наградени с парична награда и грамота. Всички участници получиха рекламни материали от Общината. Единият от победителите- Николай Йотов сподели, че за трети път печели първа награда в турнир по бридж. Предишните си две е спечелил преди години, когато в Маджарово са се организирали такива турнири.
На следващата вечер, след приключването на турнира, участниците се събраха и си направиха банкет с парите от наградата. Зароди се идеята, оттук нататък да бъдат организирани и други подобни мероприятия. През месец януари 2007 г. ще бъде организиран турнир по бридж-белот.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 20, 2006 07:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама