Парични награди и рекламни материали за играчите на бридж

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 20, 2006 07:47

Парични награди и рекламни материали за играчите на бридж

Елена Ангелова

Коледен турнир по бридж се игра в дните преди коледните празници в Маджарово. Организатори на състезанието бяха инициативни млади хора от града, а наградният фонд осигуриха дарители и общината. В турнира взеха участие пет двойки, като участниците сами определиха правилата и играха с истински спортен хъс. Класирането бе по точки.
След тридневна оспорвана борба, най-голям брой точки събра отборът на Николай Йотов и Вакрил Стоянов, които заеха и първото място. Победителите бяха наградени с парична награда и грамота. Всички участници получиха рекламни материали от Общината. Единият от победителите- Николай Йотов сподели, че за трети път печели първа награда в турнир по бридж. Предишните си две е спечелил преди години, когато в Маджарово са се организирали такива турнири.
На следващата вечер, след приключването на турнира, участниците се събраха и си направиха банкет с парите от наградата. Зароди се идеята, оттук нататък да бъдат организирани и други подобни мероприятия. През месец януари 2007 г. ще бъде организиран турнир по бридж-белот.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 20, 2006 07:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.