Отличниците в Тополовград получиха златни медали и символи

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 31, 2017 10:06

Отличниците в Тополовград  получиха златни медали и символи

Двама са пълните отличници от тазгодишния випуск на на СУ ”Д-р „Петър Берон” – Тополовград. Това са Мая Узунова и Траян Велев. Те получиха златни медали от настоятелството на училището и златни символи от кмета на общината Божин Божинов.
През тази седмица учители, родители, съученици, близки и приятели изпратиха тържествено зрелостниците. Общо 62 момичета и момчета се сбогуваха с любимото училище. Тържеството по този повод започна с внасяне на училищното знаме.
С награди са удостоени и отличници с успех над 5.50. Това са Катя Шопова, Мария Кавалджиева, Любослав Латунов, Радина Панайотова, Милка Христова, Петър Арабаджиев.
На зрелостниците, които участват активно с самодейната дейност бяха раздадени грамоти и подаръци от читалището. Такива получиха Нели Кирякова, Мария Щилиянова, Катя Шопова, Мария Кавалжиева.
Наградени бяха и Георги Иванов, Траян Велев, Атанас Стоянов и Мария Кавалджиева, които се занимават активно със спорт.
Приветствия към абитуриентите отправиха заместник – кметът на общината Наско Стоянов и директорът на училището Божана Георгиева.
Официалното им изпращане ще бъде на 24 май, когато красивите абитуриенти ще преминат с празнично шествие по главната улица.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 31, 2017 10:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.