Осъдиха шофьор за двама загинали при катастрофа

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 29, 2020 07:40

Осъдиха шофьор  за двама загинали  при катастрофа

Акценти

  • Регионален вестник, # 25/909 година XVII, 26 юни - 2 юли 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Шофьор получи пет години затвор заради това, че поради непредпазливост е причинил смъртта на двама.
В петък, 19 юни, Окръжен съд – Хасково, постанови присъда, с която признава подсъдимия Е.Н.Т. за виновен в това, че на 31 декември 2016 г. в землището на Симеоновград, при управление на лек автомобил, нарушил правилата за движение по чл. 20, ал.2 ЗДвП и по непредпазливост причинил смъртта на две лица – К.П.К. и Н.Р.Т.
Осъди го на пет години „лишаване от свобода“ с ефективно изтърпяване на присъдата при първоначален „общ“ режим. Също така съдът лиши подсъдимия Е.Н.Т. от право да управлява МПС за срок от 8 години.
В последния ден на 2017 г. двама младежи починаха в катастрофа между лек автомобил „Фиат“, шофиран от 26-годишен младеж от старозагорското село Обручище. Водачът е управлявал с несъобразена с пътните условия скорост, загубил е контрол, завъртял се е на платното и е навлязъл в насрещното движение и се е ударил странично в насрещно движещ се товарен автомобил „Мерцедес“, шофиран от 37-годишен турски гражданин.
От удара водачът на леката кола е бил с фрактура на носни кости, кръвоизлив в носна кухина и комоцио, настанен в неврология МБАЛ – Хасково, с опасност за живота. 25-годишен старозагорец, пътник в колата, е починал на място, а негов връстник от село Обручище е починал в линейката на път за болницата.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 29, 2020 07:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама