Обществена поръчка само с един кандидат

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 26, 2020 11:52

Обществена поръчка  само с един кандидат

Акценти

  • Регионален вестник, # 29/913 година XVII, 24 - 30 юли 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Само един кандидат е подал документи за ремонт улица и паркинг в Харманли. Това е „Европът 2005″ от Хасково. Той участва в обществената поръчка „Инженеринг (проектиране, авторски надзор и строително-монтажни работи) за обект: „Рехабилитация и реконструкция на улици на територията на град Харманли, Община Харманли, Област Хасково“.
Чрез нея трябва да се извърши рехабилитация и реконструкция на улица „Кольо Фичето“. Да се изгради и да се извърши подмяна на водопровод на улица „Христо Ботев“ в участъка от улица „Балкан“ до улица „Д-р К. Стоилов“.
В предмета на по-ръчката е записано изграждане на дъждоприемни шахти, почистване на тротоари, полагане на нови бордюри 18/25/50 см, полагане на трошенокаменна настилка 0-4Омм, за оформяне на земното легло и подравняване на тротоарите, полагане на първи битумен разлив, след него и на износващ пласт плътен асфалтобетон тип „А“ с дебелина 4 см.
Накрая ще се поставят пътни знаци и ще се начертае хоризонтална маркировка 10 см.
ЗА ОБЕКТ №2: “ (зад Динковия магазин) е предвидено обособяване на паркоместа.
Стойността на по-ръчката е 216 666, 66 лева без ДДС.
Единственият кандидат – „Европът 2005″, не е предоставил всички изискуеми документи, а комисията в Общината е изпратила писмо, на което в срок до 5 работни дни трябва да ги представи.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 26, 2020 11:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама