Обновяват СУ „Свети Климент Охридски“ с 1 милион лева

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 12, 2020 18:19

Обновяват СУ „Свети Климент  Охридски“ с 1 милион лева

Саниране за 893 145.49 лева без ДДС е предвидено да се извърши на средно училище „Свети Климент Охридски“ в Симеоновград. За това е обявена обществена поръчка.
Публичното състезание е за избор на изпълнител на строително-ремонтни работи, свързани с енергийна ефективност на сградата. Тя е Г-образна и се състои от пет части – стара част (стар корпус), изградена през 1966 г., и нови части, изградени през 1996 г., на три етажа и сутерен.
За изпълнение са предвидени подмяна на съществуващата дървена дограма, полагане на външна топлоизолация по фасадата, подмяна на вътрешни настилки и стенни покрития, ремонт на санитарни помещения, включително водопроводна и канализационна система, подмяна на осветителни тела, изграждане на мълниезащита и заземителна инсталация, пожароизвестителна инсталация, система за гласово оповестяване и евакуация, система за видеонаблюдение, както и изграждане на рампа за достъп на лица с увреждания, ремонт на външни настилки и ограда.
Обхватът, обемът и изискванията към изпълнението на обществената по-ръчка са подробно описани и регламентирани в техническата спецификация към документите за поръчката.
Крайният срок за подаване на документи е 17:00 часа на 21 април 2020 година.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 12, 2020 18:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама