Николай Дялков представи новата си стихосбирка

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 30, 2016 08:37

Николай Дялков представи новата си стихосбирка

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 3/1, 27 май-2 юни 2016

Свързани публикации

Новата си поетична книга „Адресна регистрация: бежанец” представи в навечерието на 24 май тополовградският поет Николай Дялков.
Събитието е част от празничната програма на общината и читалището по случай Деня на Тополовград и празника на българската просвета и култура. В читалищната библиотека дойдоха негови близки, приятели, колеги и почитатели на поетичното слово. Поетът сам прочете свои стихове. В рецитала се включиха Тянка Лозева и Росен Пурлантов, който изпя песни по текстове от книгата, със собствен акомпанимент на китара. Публиката чу и песни по текст и музика на автора, както и по музика на Димитър Димитров и Росен Пурлантов. На мултимедия бяха показани поетичните завоевания на поета – наградите му от участия в национални и международни конкурси. На събитието присъстваха председателят на Общинския съвет Васил Сяров и Красимира Ятакчиева – началник отдел ”Хуманитарни и социални дейности” в Общинската администрация.
Гостите поздравиха поета и му поднесоха цветя и подаръци. Същото внимание Дялков получи и от свои колеги от РУ “Полиция”.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 30, 2016 08:37
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама