Николай Дялков представи новата си стихосбирка

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 30, 2016 08:37

Николай Дялков представи новата си стихосбирка

Новата си поетична книга „Адресна регистрация: бежанец” представи в навечерието на 24 май тополовградският поет Николай Дялков.
Събитието е част от празничната програма на общината и читалището по случай Деня на Тополовград и празника на българската просвета и култура. В читалищната библиотека дойдоха негови близки, приятели, колеги и почитатели на поетичното слово. Поетът сам прочете свои стихове. В рецитала се включиха Тянка Лозева и Росен Пурлантов, който изпя песни по текстове от книгата, със собствен акомпанимент на китара. Публиката чу и песни по текст и музика на автора, както и по музика на Димитър Димитров и Росен Пурлантов. На мултимедия бяха показани поетичните завоевания на поета – наградите му от участия в национални и международни конкурси. На събитието присъстваха председателят на Общинския съвет Васил Сяров и Красимира Ятакчиева – началник отдел ”Хуманитарни и социални дейности” в Общинската администрация.
Гостите поздравиха поета и му поднесоха цветя и подаръци. Същото внимание Дялков получи и от свои колеги от РУ “Полиция”.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 30, 2016 08:37
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.