Наско Стоянов е новият заместник-кмет на община Тополовград

Тонка Славкова
От Тонка Славкова януари 16, 2016 08:33

Наско Стоянов е новият заместник-кмет на община Тополовград

Наско Стоянов е новият заместник-кмет на община Тополовград от миналата седмица. Той е на 41 години, семеен, с техническо образование. 23 години е бил управител на фирма. Бил е общински съветник два мандата и е избран за такъв в сегашния Общински съвет с най-висок преференциален вот от всички кандидати.
Заместник-кметът няма право да бъде съветник и мястото му в местния парламент ще заеме друг кандидат от листата на МК “Възраждане”.
Заемайки отговорния пост, Стоянов сподели: “Радвам се, че изминалият мандат беше успешен, за което голяма роля имат нашият амбициозен кмет и бившият председател на Общинския съвет – един много добър професионалист, както и отговорното мнозинство в ОбС, от което бях и аз. Ясно осъзнавам голямата отговорност, която поемам. Живеем и работим в сложна обстановка, в трудно време, но се надавам с много разбирателство, труд, толерантност и задружни усилия, да постигнем добри резултати. Приех този пост след дългогодишно присъствие в политическия живот на общината и мисля че ще се справя, защото съм човек, който стои твърдо зад думите си. На целия екип пожелавам успешна работа!”

Тонка Славкова
От Тонка Славкова януари 16, 2016 08:33
Напиши коментар

3 Коментара

 1. zv-zv януари 16, 22:47

  Успех Наско! Най сетне един кадърен човек в.община Тополовград.

  Отговори на този коментар
 2. zv-zv януари 16, 21:55

  nai posle edin kaduren 4ovek v taq ob6tina!
  Uspeh nasko imame vqra v teb

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама