Наградени от национален конкурс тополовградчани бяха поздравени от кмета

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 30, 2018 09:43

Учители и ученици от СУ “Д-р Петър Берон“, Тополовград, получиха поздравителен адрес от кмета Божин Божинов за успешното им представяне на национален форум.
Те участваха в конкурса „Мария Склодовска-Кюри“ с интегрален урок „Пътят към успеха“, с есета и рисунки.
Представителите на тополовградското училище заеха второ място за изключително подходящо съчетание на литературата с темата на конкурса и проведен интегрален урок и презентация „Пътят към успеха и признанието“; забавни химични експерименти; есе, презентации, портрети и др.
Грамота, книга и парична награда получиха Димитринка Караиванова, главен учител по български език и литература, Надя Георгиева – старши учител по ХООС и директорът – Божана Георгиева.
За есе на тема „Мечтай за живота като за нещо прекрасно и направи мечтите си реалност“ София Димова, ученичка от 11а клас, бе отличена с първо място. Рисунката на Даяна Коджаманова се оказа най-добрата от всички.
В поздравлението на кмета към наградените той казва: “Лично аз и цялото ръководство на община Тополовград сме горди, че Вие – учители и ученици, представяте достойно нашия град и печелите уважение, признание и слава! Бъдете все така всеотдайни, упорити, талантливи, обичайте истински родния край! Нека не секват мечтите! Нека родното огнище има винаги място в сърцата Ви и Ви вдъхновява за още по-високи цели и постижения! Благодарим Ви!“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 30, 2018 09:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.