Наградени от национален конкурс тополовградчани бяха поздравени от кмета

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 30, 2018 09:43

Учители и ученици от СУ “Д-р Петър Берон“, Тополовград, получиха поздравителен адрес от кмета Божин Божинов за успешното им представяне на национален форум.
Те участваха в конкурса „Мария Склодовска-Кюри“ с интегрален урок „Пътят към успеха“, с есета и рисунки.
Представителите на тополовградското училище заеха второ място за изключително подходящо съчетание на литературата с темата на конкурса и проведен интегрален урок и презентация „Пътят към успеха и признанието“; забавни химични експерименти; есе, презентации, портрети и др.
Грамота, книга и парична награда получиха Димитринка Караиванова, главен учител по български език и литература, Надя Георгиева – старши учител по ХООС и директорът – Божана Георгиева.
За есе на тема „Мечтай за живота като за нещо прекрасно и направи мечтите си реалност“ София Димова, ученичка от 11а клас, бе отличена с първо място. Рисунката на Даяна Коджаманова се оказа най-добрата от всички.
В поздравлението на кмета към наградените той казва: “Лично аз и цялото ръководство на община Тополовград сме горди, че Вие – учители и ученици, представяте достойно нашия град и печелите уважение, признание и слава! Бъдете все така всеотдайни, упорити, талантливи, обичайте истински родния край! Нека не секват мечтите! Нека родното огнище има винаги място в сърцата Ви и Ви вдъхновява за още по-високи цели и постижения! Благодарим Ви!“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 30, 2018 09:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама