Над 1800 повече са гласували за Мария Киркова в неделя

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 2, 2015 14:12

Над 1800 повече са гласували за Мария Киркова в неделя

Акценти

 • Червени активисти продължават през работно време в службата си да агитират против ГЕРБ

Свързани публикации

За Мария Киркова в Харманли са гласували 7 008 избиратели, което е 57,7%, а на Михаил Лисков от БСП са се доверили  1 871 по-малко, или 42,3%. Общо гласувалите на втория тур са 12 145, което е 57.32% избирателна активност.  Това са последните данни от избирателните протоколи.

Снощи след като стана ясно, че ГЕРБ печели, до офиса на партията, на бул. „България“ се изви кръшно хоро, имаше и фойерверки.

От другата страна на сградата, на бул. „България“ 22, където се намира офисът на БСП цареше неловко мълчание. Лидерите на червените – Михаил Лисков и Минка Стоянова бяха избягали, а десетина активисти се правеха на весели и се успокояваха, че животът продължава.

Някои от тях днес ядосани отидоха на работа в ОбА и внушаваха на останалите, че щом новият кмет встъпи в длъжност, всички ще бъдат изметени. Днес Минка Стоянова си подаде оставката и кабинетът й бе изчистен. И други служители вече си събират багажа и са готови за напускане.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 2, 2015 14:12
Напиши коментар

34 Коментара

 1. НАРОДЕН ноември 7, 18:59

  А защо забравихте Гено, как си върна бащината къща , как прекара през река Марица земите си от с.Шишманово в Харманли и куп други неща.

  Отговори на този коментар
 2. Кмета ноември 3, 17:37

  незнам за вас аз съм се уредил до края на живота си и щерката съм уредил и за неините деца ще има , вие се спасявайте

  Отговори на този коментар
 3. Праз Ентелигент ноември 3, 09:13

  Положението в държавата е такова, че ГЕРБ който и да издигнат за кандидат ще го изберат. Не познавам г-жа Киркова, но на пръв поглед не ми вдъхва необходимото доверие. Надявам се да греша, но ми изглежда като лесно манипулируем човек от по-висшестоящите. А това е пагубно. В момента в който един кмет бъде избран, той трябва да престане да бъде партиен кандидат. Зад него вече е само народа и никаква партия. Ако на власт е ГЕРБ, кмета трябва да е с ГЕРБ, ако на власт е БСП, трябва да е с БСП.
  Г-жо Киркова, пожелавам ви да ме оправдаете и след 4 години да ме накарате да гласувам за вас.

  Отговори на този коментар
 4. бай Манол ноември 2, 20:47

  Преди 12 години нямаше главна улица нямаше градска градина нямаше НДК нямаше пазар боницата беше пред закриване трифончето беше занемарено вилата на съвета беше един бардак училищата бяха със разбити фасади лагера в Добринище беше изгубен нямаше място за пазар нямаше дом за стари хора нямаше дом за деца в затруднено състояние

  Отговори на този коментар
  • Генерала ноември 3, 02:39

   За 12 ГОДИНИ само това ли? Не е ли смешно? Здна преасфалтирана улица и един пазар, другото си го имаше!

   Отговори на този коментар
  • kak`Сийка ноември 3, 08:33

   Ей,Матросов, вземи се поспри малко! Градската градина бе отдадена на концесия 5 г преди „ерата Лисков“ ; НДК се превърна в една помпозна сграда, в която общинското кафене е по-голямо от библиотеката ; пазара беше започнат преди Лисика / а сега хора на този пазар нямя, щото мястото е глупаво!!!/ ;болницата…иди виж съседните болници- тук си е пълен бардак! ;първото нещо което направи Лисков- оправи вилата на съвета, за да има къде да плюскат! ;……да продължавам ли????? То , ако не беше Партията, Лисков и Минкя- и 21 век нямаше да има!!!! 🙂

   Отговори на този коментар
   • клуб по борба ноември 3, 18:41

    Как`Сийке, имам едно предложение: Да се разруши всичко, което е построено в периода ноември 2003 – октомври 2015г и да се започне на ново! Надявам се с това предложение да направя съня на как`Сийка спокоен. Все си мислех, че от неделя вечер си в ремисия, но явно още не….

    Отговори на този коментар
    • kak`Сийка ноември 7, 09:16

     Не е необходимо, а и е глупаво, да се разрушава всичко! Но не е необходимо, а и е глупаво, същото да се абсолютизира!А още по- глупаво е да се приписват на Лисика заслуги, които няма!!! Ми не го бива ни кметя ви, ни заместничката му, бе другарчета!!!ФАКТ! / справка-Местни изори 2015!/

     Отговори на този коментар
   • НАРОДЕН ноември 7, 18:50

    Цялата истина.

    Отговори на този коментар
 5. Сканирам всичко! ноември 2, 19:28

  Не съм запознат с процедурата за встъпване в длъжност на новия кмет,но според мене трябва да има обстойна финансова ревизия в края на всеки мандат!Трябва непременно да се провери имението на Сезгин Мустафа в с.Остър камък!Как така с една директорска заплата е построил този“вилает“ и обор за крави?Дали всички материал са закупени от него ,или са фактурирани за сметка на Общината?

  Отговори на този коментар
  • Joro ноември 2, 20:03

   Ами апартаментите на Минка и т.н?но едва ли ще се стигне до проверка. Тези дето поемат властта не им се ще, защото зад помпозните им думи се крият користни цели, ще им се да облажят….. Така че забрави , кой ще се навие на това, та нали след време той ще е проверяван …. Няма начин!

   Отговори на този коментар
  • Joro ноември 2, 20:13

   А имотите на МинкЯ и Сие ? Но новодошлите няма да имат смелост за такава проверка! Те влизат във властта с цел лична облага, далеч съм от мисълта , че милеят за града, та едва ли ще им се ще след време и тях да разследват….забравете! Тъжно, но истина:(

   Отговори на този коментар
 6. не гласуващ ноември 2, 19:12

  Честито на новоизбраният Кмет народът си каза думата не познавам Мария дано осъществи промяната пожелавам успехи на всички Кметове от общ Харманли

  Отговори на този коментар
  • Joro ноември 2, 19:40

   А въпросната Мария има ли конкретна програма за тъй бленуваната“промяна“?Или са поредните голи обещания?

   Отговори на този коментар
 7. raina ноември 2, 18:40

  bravo mnogo hubavo stana nai nakraq go mahnaha tozi

  Отговори на този коментар
 8. gergana ноември 2, 18:19

  Да бяха си събрали багажа по-рано!

  Отговори на този коментар
 9. Joro ноември 2, 17:27

  Общината ще бъде превзета от поредната вълна лачена селяния, ниско грамотна, но с позиция, !, Ще асфалтират някоя друга улица, та да изпратим престарялото население до последния му дом „подобаващо“,!Ще открият някоя друга детска площадка за никога неродените деца…. Те толкова могат…..всъщност не виждам кои могат…. за съжаление…..Терминал 2 зове ли, зове!

  Отговори на този коментар
 10. trakiec ноември 2, 17:05

  минка сама се разкара за да си спести унижението друг да направи това. В неделя я видях с вид на припикано мушкато. Къде отиде фалшивото самочуствие,къде?

  Отговори на този коментар
 11. trakiec ноември 2, 17:01

  Защо трябва да са сърдити, те трябва да се срамуват че за 12 г. нищо съществено не е направено в Харманли. Обидени и сърдити, хайде бе ще имат време за размисъл, ако има с какво.

  Отговори на този коментар
 12. Фен ноември 2, 16:35

  Не съм фен на ГЕРБ, но поведението на лидерите на БСП в Харманли, ако е такова, каквото е описано в горната статия ме озадачи.В случая факт е, че БСП изгубиха местните избори.Защо?Мога да им кажа, но те едва ли имат нужда от моето скромно мнение, за това ще ги оставя да си „направят анализа“, който го правят всеки път като изгубят и резултат от него – пак загуба.
  Но според мен достойното поведение /дори и да си губещ/ е да отидеш и да поздравиш опонента си с победата му.
  Не познавам г-жа Киркова, не съм привърженик на ГЕРБ, но въпреки това и честитя победата.Пожелавам и да е жива и здрава и да намери силите, за да осъществи „Промяната“.

  Отговори на този коментар
  • Joro ноември 2, 18:58

   До загубилите изборите-Лисков , Минкя и Сие Я си отговорете сами пред себе, ама честно, сами ли паднахте или някой ви бутна?

   Отговори на този коментар
  • Joro ноември 2, 19:49

   Въпросната госпожа Мария има ли конкретно виждане за тази промяна? Или е само голословие…. асфалт, детска площадка, асфалт , площадка в бурените? И на каква промяна се надявате, като до този момент няма реформи ни в здравеопазване, ни в образувание , ни в съдебна система…..откъде тази промяна? Или старият бардак ще го подържаме с нови к@рви?

   Отговори на този коментар
 13. Павел ноември 2, 16:22

  От трън, та на глог ! 🙂

  Отговори на този коментар
 14. Joro ноември 2, 16:15

  Независим, защото не завися от никоя партия:!Големи страсти на мегданЯ! Всички тропкащи хорце са поредните гъзолизци, чакащи парченце от баницата или службичка общината!И, времена, о, нрави!А губещите положиха и последната щриха на своя автопортрет ….. Липсата на достойнство, но не може да се изискват такива ценности от самозабравила се пасмина:)Жалко за обикновените хорица , търсещи сигурност и препитание:)

  Отговори на този коментар
 15. Светла ноември 2, 15:34

  Дано новоизбраната градоначалничка е по умна от ръководителя на партията си и не ръси публично изявления достойни за оставки в нормалните държави. Неразбираемо е един премиер да каже че по негова вина не са спечелили избори в град Плевен защото бил толерантен и президентско, законодателство и партийни лидери на опозиция да бездействат, а народа да мълчи. Ако наистина иска промяна и е мъдра няма да се поддаде на управление със злоба и отмъщение към предходните.

  Отговори на този коментар
 16. viktor99 ноември 2, 15:22

  Трябва да се сменят неработещите в общината и те са много,но има и работещи!

  Отговори на този коментар
 17. Ншкой ноември 2, 15:08

  Ето затова няма дасе оправим докато между хората има такава злоба.

  Отговори на този коментар
 18. Ншкой ноември 2, 15:06

  Zatova nqma da se opravi tazi darjava dokati medunas sme tolkova agresivni ozlobeni

  Отговори на този коментар
 19. Харманлийка ноември 2, 14:45

  Крайно време е да сменят хората работещи в общината,дано новата кметица ги изчисти до един !!!

  Отговори на този коментар
 20. безпартиен ноември 2, 14:44

  Eeee стига толкова 12 години малко ли им бяха крадоха ядоха нека им еее!!!!

  Отговори на този коментар
 21. Градимир ноември 2, 14:38

  Накривиха ми шапката, прав им път. Почнаха и на разсърдени да са правят, 12 години безхаберие малко им се струват.

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама