Началното училище в Тополовград чества своя патрон

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 20, 2016 07:57

Началното училище в Тополовград чества своя патрон

На 11 май тополовградското Начално училище “Св. Св. Кирил и Методий” почете своя патрон. Тържеството започна с химна на просветата и културата “Върви, народе възродени. Деца, учители, родители и гости посрещнаха изправени на крака училищното знаме и аплодираха песните на хора на училището. Вълнуващият празник споделиха с малките ученици председателят на Общинския съвет – Васил Сяров и Красимира Ятакчиева –началник отдел “Хуманитарни и социални дейности” в Общинската администрация, която поздрави учителите и учениците с празника. С думи на признателност за добрите постижения в учебната дейност и пожелания за още по-големи успехи, към тях се обърна в своето приветствие и директорът на учебното заведение – Добрин Парнаров.
След тържествената част започна спортната надпревара между класовете. Малките момичета и момчета се състезаваха с весело настроение и желание за победа. За големия си спортен дух и оспорваната игра най– добрите получиха купи и награди, които им връчи директорът на училището. Награди получиха и ученици, които са отличени в общински, регионални, национални и международни конкурси и състезания.
Четвъртокласниците празнуваха за последен път патронния празник на своето училище. Те предадоха тържествено училищното знаме на следващия випуск.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 20, 2016 07:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.