Началното училище в Тополовград чества своя патрон

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 20, 2016 07:57

Началното училище в Тополовград чества своя патрон

На 11 май тополовградското Начално училище “Св. Св. Кирил и Методий” почете своя патрон. Тържеството започна с химна на просветата и културата “Върви, народе възродени. Деца, учители, родители и гости посрещнаха изправени на крака училищното знаме и аплодираха песните на хора на училището. Вълнуващият празник споделиха с малките ученици председателят на Общинския съвет – Васил Сяров и Красимира Ятакчиева –началник отдел “Хуманитарни и социални дейности” в Общинската администрация, която поздрави учителите и учениците с празника. С думи на признателност за добрите постижения в учебната дейност и пожелания за още по-големи успехи, към тях се обърна в своето приветствие и директорът на учебното заведение – Добрин Парнаров.
След тържествената част започна спортната надпревара между класовете. Малките момичета и момчета се състезаваха с весело настроение и желание за победа. За големия си спортен дух и оспорваната игра най– добрите получиха купи и награди, които им връчи директорът на училището. Награди получиха и ученици, които са отличени в общински, регионални, национални и международни конкурси и състезания.
Четвъртокласниците празнуваха за последен път патронния празник на своето училище. Те предадоха тържествено училищното знаме на следващия випуск.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова май 20, 2016 07:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама