Моторок фест събра 100 красиви мотора на Корията

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 20, 2016 09:17

Моторок фест събра 100  красиви мотора на Корията

Близо 800 лева благотворително се събраха на третия Моторок фест край Тополовград. Той се проведе в дните 5, 6 и 7 август в местността Корията край малкия сакарски град.
Събитието започна в петък, 5 август, вечерта. Свещеник отслужи Водосвет, а след това се състоя концерт на музикалните звезди, групата „Аналгин”.
В събота през деня всички рокери с над 100 мотора отпътуваха до манастира „Света Троица“. Преди това спряха на паметника в центъра на града и поднесоха цветя.
Забавната част бе надвечер. Тогава имаше много състезания и весели игри. В една от тях състезателите трябваше да изядат по три кебапчета без ръце. В друга няколко деца правеха същото с торти.
Много овации събра състезанието, при което возещ се на мотор трябваше в движение да захапе с уста висящо на връв кебапче.
При другото рокерите се оказаха толкова яки, че при дърпането на въже го скъсаха. След като го завързаха, отново премериха сили.
Най-силният измежду рокерите направи 6 обиколки с пълен кег бира.
Имаше и състезание за най-силно ревящ мотор, при което някои го наблюдаваха със запушени уши.
Вечерта завърши с изпълнения на група „Krossfire“.
За събитието бяха дошли волни ездачи и фенове на рока от цялата страна, а на поляната на Корията можеха да се видят различни марки мотори, някои от които за 50 000 евро. Имаше и добре реставриран “Балкан”, който се произвеждаше у нас преди много години.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 20, 2016 09:17
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама