Минимална победа на „Хеброс – 1921“ с 1:0 над „Миньор“- Рудозем

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 21, 2006 12:16

Минимална победа на „Хеброс – 1921“ с 1:0 над „Миньор“- Рудозем

В първия кръг от пролетният дял на първенството от „В“ югоизточната група „Хеброс“ стартира с минимална победа 1:0 над „Миньор“- Рудозем.
Още в първите минути на мача, футболистите от Харманли натикаха гостите в тяхната половина, разчитайки да отбележат ранен гол, с който да поемат инициативата в тяхна полза. Попадение във вратата на гостите имаше след удар на К. Калинчев. Топката се удари в горната греда и падна зад голлинията, но главният арбитър не го зачете. Няколко минути по-късно, Ж. Марков нацели гредата и това даде надежди, че мачът ще бъде резултатен.
Гостите от своя страна направиха няколко атаки, които бяха спирани или от защитата на домакините или от вратаря Данчев.
В 25-та минута след изпълнен свободен удар от играещия треньор на „Хеброс“ – Ангелов, вратарят на гостите изби топката и тя попадна в краката на С.Сейменски, който откри резултата. Този гол бе и победен за отбора на „Хеброс“, но той не успокои домакините, а напротив – настърви ги за повече голове.
През втората част играта на „Хеброс“ придоби по-добро лице, като притежанието на топката бе в повече за домакините, които сътворяваха добри атаки и само малшансът попречи за постигане на по-голям резултат.
В две от атаките на домакините новото попълнение от юношите на „Хасково“ Теодор Ангелов, не успя да овладее в точният момент, излязъл сам срещу вратаря на гостите и пропусна да покачи резултата.
В неделя отборът на „Хеброс“ гостува на отбора на „Брестник“- Брестник на стадиона в Пловдивското село Куклен от 15:00ч.
***
Юношите старша възраст на „Хеброс“ посрещнаха на свой терен отбора на „Раковски“- Раковски, като загубиха драматично с 0:2. И за двата гола вина имаше вратарят на домакините, който при първият гол не успя да пресече дълга топка към неговата врата точно в самият край на първото полувреме. Вторият гол за гостите падна в 60-та минута, като отново вратарят на домакините не се пласира правилно за удар от около 35 мин. и беше наказан.
Въпреки загубата младите играчи на „Хеброс“ показаха добър за окото футбол и с нищо не отстъпваха на по-големите си противници.
В събота юношите старша гостуват от 11,00 ч. на отбора на „Ботев-1912“ в Пловдивското село Катуница.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 21, 2006 12:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама