Микробус се удари в автобус заради обърнат ТИР

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 21, 2017 09:55

Микробус се удари в автобус заради обърнат ТИР

Акценти

  • Няма сериозно пострадало от верижната катастрофа хора.

Свързани публикации

Микробус и автобус се удариха заради обърнат ТИР. Турският камион снощи се преобърна до автогарата на Симеоновград, на пътя за Гълъбово. Цяла вечер той стоеше в банкета на дясната си страна, като част от каросерията му бе на пътното платно. Бе предвидено днес, в светлата част на деня да бъде изваден.

Точно на това място, тази сутрин, преди 7:00 часа, при заобикалянето на тира, автобус с работници, пътуващ от Харманли, се удари в идващ му насреща микробус. Инцидентът стана заради хлъзгав път, несъобразена скорост и лоша видимост.

От удара шофьорът на по-малкото превозно средство бе заклещен в кабината, но пожарникари успяха да го извадят. Оказана му бе медицинска помощ и човекът е без опасност за живота.

Шофьорът на автобуса също не е пострадал, нито возещите се в него работници за ТЕЦ.

Днес до обяд отсечката от пътя Симеоновград – Гълъбово, до автогарата на Симеоновград, ще бъде затворена.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 21, 2017 09:55
Напиши коментар

1 Коментар

  1. сеймен септември 22, 12:26

    „Бе предвидено днес, в светлата част на деня да бъде изваден.“ … аа недейте бе , днес е малко хладничко , изчакайте да се стопли времето , че някой от разчистващите да не хване настинка … или още един- два автобуса като го мелнат , и ще излезне от пътното платно и няма да има нужда от общината .. …. Така е в България , ако беше другаде , до 2 часа тира щеше да е премахнат и пътя изчистен .. а тука в третия свят се чака да стане светло и тогава някой ще си размърда задника .

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама