Михаил Лисков на раздяла почерпи с баклава

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 17, 2015 21:04

Михаил Лисков на раздяла почерпи с баклава

Акценти

  • Регистрацията на бежанците в Харманли увеличи заплатата на кмета на общината

Свързани публикации

С баклава почерпи съветниците Михаил Лисков на последната сесия на ОбС – Харманли. Тя се състоя днес и на нея бяха определени временно изпълняващите длъжностите на местата, където ще сегашните първенци ще се кандидатират отново. За временно изпълняващ длъжността кмет на Община Харманли е заместник кметът, инж. Гено Генев. За кмет на кметство за с. Бисер е Венета Тянева, на Болярски извор ще е Елена Желязкова, за с. Българин – Елена Стоянова, за с. Върбово – Илияна Чаушева, за с. Шишманово – Петранка Демирева и за с. Славяново – Недялка Корназова.

Решението влиза в сила от датата на регистрация за кмет на община Харманли и кметове на кметства за участие в местните избори.

След сесията всичките, 21 съветника, си направиха снимка за спомен.

В новия ОбС местните парламентаристи ще са 29. Това стана ясно от решение на Общинска избирателна комисия Харманли. Досега те бяха 21.

Увеличението се дължи на факта, че община Харманли се е увеличила над 30 000 жители. Това се дължи на регистрирането на бежанците на постоянен адрес, който е в Харманли.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 17, 2015 21:04
Напиши коментар

4 Коментара

  1. simpatizant октомври 21, 00:54

    Изборите идват и Лисков пак печели така да се знаи

    Отговори на този коментар
  2. fftr септември 20, 23:08

    гус-не Костов,от такива като тебе политикани и подобни коментари вече ми се бъльва.
    Ясно е че водите кампания,НО не ни учете как да мразим бе.Къде по добре би звучало да говорите кое,как ,защо с какви средства ще правите,накарайте ме да ви харесам.Не ме учете как да мразя,стария кмет.Накарай ме да харесам претендента. Говорите за нови политики прогресивни начинания и промяна,е как да стане като сте си все едни и същи тикви зелени

    Отговори на този коментар
    • красимир костов септември 21, 12:14

      Искрено съжалявам за възможностите, които Харманли до сега пропуща.Боли ме наистина, като гледам как съседните общини ни изпреварват.Това съвсем не е омраза.Аз не мразя никого и никого не съветвам, а още по-малко- уча, да мрази.В лицето на инж.Атанас Бързев виждам човека, натрупал неоспорим опит в управлението на община, търговски дружества, инфраструкторни проекти;човека ,способен да организира работата в общината така, че да благоустроим града и селата, училищата, спортните съоръжения, болницата и т.н с привлечени от международните институции и националните програми средства, а не със заемни такивива;лидерът, способен да направи и организира отбор от знаещи и можещи специалисти, а не партийни хрантутници. Моето убеждение е, че начело на общината трябва да изберем достоен стопанин,със знания, опит и хъс за промяна, за да преодолеем изоставането и бързо да настигнем съседните общини.

      Отговори на този коментар
  3. красимир костов септември 20, 18:44

    В деня, в който църквата почита паметта на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов и отдава почит на добродетелите, прочитам новините в местния сайт:
    В Тополовград откриха супер спортен комплекс.
    Хубав ден за спорта в Любимец.
    Михаил Лисков на раздяла почерпи с баклава!
    Всеки съпричастен към развитието на спорта от Тополовград със сигурност изпитва чувство на гордост и радост едновременно, защото e сбъдната една мечта на всички жители на града. Хората, обичащи спорта в Любимец, ще запомнят със сигурност денят 17 септември 2015, когато се откриха два големи спортни обекта на стойност над 5 милиона.
    Жителите на тези два града наистина имат право да имат вярата, че градоначалниците им добре работят, привличат евросредства и благоустрояват градовете си. Имат, сигурно, и голяма надежда, че това ще продължи и следващите мандати и най-вероятно ще изразят любовта към родното си място, избирайки градоначалниците си отново. Там кметовете са вдъхнали вяра, надежда и любов на своите съграждани, че общините им ще продължат да се благоустрояват и развиват.
    А в моето Харманли?
    Вярата, че Харманли ще запази статута си на по-добре развит град от съседните- безвъзвратно се изпари-изоставането е огромно! Няма вече и надежда, че сегашното управление ще поеме друг курс- на ускорено наваксване на изоставането. Любовта? Мисля- стига е правил любов с всички нас г-н Кмета. То само една гола любов….Поне да бяха сменили позата!
    И отвътре ми идва да перефразирам крилатата мисъл на един наш небезизвестен харманлиец:
    Съседните общини се благоустрояват с европарички, а в Харманли ни замазват очите със заеми и баклавички!!!!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама