Мерцедес преобърна багер

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 2, 2019 10:25

Мерцедес преобърна багер

Лек автомобил “Мерцедес” се удари в багер и го преобърна. Инцидентът стана в събота, 2 март, двадесет минути преди 9:00 часа на кръстовище на бул. „България“, близо до завод „Елпром“.
Многофункционалният багер е излизал на главния път, след като е заредил на близката бензиностанция. Точно в този момент от изток е идвал мерцедеса, който се е ударил в него.
Според полицията 70-годишният водач на челния товарач е отнел предимството на колата, управлявана от 45-годишен мъж. От удара той е пострадал сериозно. С множество фрактури е настанен в ортопедично отделение на МБАЛ в Хасково, без опасност за живота.
Водачът на челния товарач е с мозъчно сътресение, с няколко рани и настанен в хирургията на МБАЛ в Харманли, без опасност за живота.

Ден по-късно, несъобразена с атмосферните условия скорост е причинила ПТП. В 21,00 ч. в Тополовград на пътя по посока към село Срем е станало произшествие с лек автомобил „Волво“, управляван от неправоспособна жена на 44 г. от Елхово. Жената се е движила с несъобразена с атмосферните условия и състояние на пътната настилка скорост и на десен завой е загубила управлението. Навлязла е в насрещната лента, излязла е вляво от пътя и се е ударила в дърво. От удара, тя и возещият се в колата 49-годишен софиянец са с охлузвания по лицата. Прегледани и освободени за домашно лечение.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 2, 2019 10:25
Напиши коментар

2 Коментара

  1. $ март 3, 11:04

    КАМАТСУ ще вземе предвид мнението ти.

    Отговори на този коментар
  2. Геро март 2, 15:39

    Поредната идиотщина в населено място!Лека кола да обърне тежащ тонове багер.С каква скорост ли е карал юнака?Дано няма жертви , а фирмата КАМАТСУ да се замисли как може да се даде на един пиклив Мерцедес.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама