Мечтата на тинейджърка да бъде пълноценна гасне

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 11, 2016 08:06

Мечтата на тинейджърка да бъде пълноценна гасне

Акценти

  • Семейството на болното момиче, че не може да получи средства от „Фонда за лечение на деца

Свързани публикации

Майката на нуждаещата се от трансплантация Саня Чанакова – Славея, отправя призив към хората, които имат желание все още да дарят  средства за лечението на детето, да го направят.

„От началото на кампанията преди 4 месеца сме събрали само половината сума, от общата 30 хил. долара. Опасявам се, че детето ще пропусне началото и на тази учебна година. Сега мечтата на Саня е да премине трансплантацията, от която се нуждае, да се прибере в родната си къща в Харманли при приятели, познати и семейство“, сподели Славея Чанакова.

„Детето мечтае проблемът й да се реши по-бързо, защото една година живее в София, затворила се е в себе си и губи надежда“, допълва тя.

Семейството на болното момиче не може да получи средства от „Фонда за лечение на деца“, защото Турция, където трябва да се извърши трансплантацията, не е в Европейския съюз.

 

В Харманли доста хора се отзоваха на благотворителната кауза и дариха средства в кутиите, поставени на обществени места. Всеки, които желае да направи това, може да го направи и по банков път в сметката  BG14UNCR 7000 1522 615 220 Уникредит Булбанк – Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 11, 2016 08:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.