Мечтата на тинейджърка да бъде пълноценна гасне

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 11, 2016 08:06

Мечтата на тинейджърка да бъде пълноценна гасне

Акценти

  • Семейството на болното момиче, че не може да получи средства от „Фонда за лечение на деца

Свързани публикации

Майката на нуждаещата се от трансплантация Саня Чанакова – Славея, отправя призив към хората, които имат желание все още да дарят  средства за лечението на детето, да го направят.

„От началото на кампанията преди 4 месеца сме събрали само половината сума, от общата 30 хил. долара. Опасявам се, че детето ще пропусне началото и на тази учебна година. Сега мечтата на Саня е да премине трансплантацията, от която се нуждае, да се прибере в родната си къща в Харманли при приятели, познати и семейство“, сподели Славея Чанакова.

„Детето мечтае проблемът й да се реши по-бързо, защото една година живее в София, затворила се е в себе си и губи надежда“, допълва тя.

Семейството на болното момиче не може да получи средства от „Фонда за лечение на деца“, защото Турция, където трябва да се извърши трансплантацията, не е в Европейския съюз.

 

В Харманли доста хора се отзоваха на благотворителната кауза и дариха средства в кутиите, поставени на обществени места. Всеки, които желае да направи това, може да го направи и по банков път в сметката  BG14UNCR 7000 1522 615 220 Уникредит Булбанк – Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 11, 2016 08:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама